Quantcast

„Kauno dienos“ studija: L. Pečiukaitis – apie baikerių sezono atidarymą ir vėją galvoje

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Lietuvos motociklų sporto federacijos Mototurizmo komisijos pirmininkas Linas Pečiukaitis.

Gegužės 6 d. nuo 10 iki 14 val. Kaune, Rotušės aikštėje, vyks oficialus moto sezono atidarymas. Kauno regiono baikerių klubai ir Lietuvos motociklų sporto federacija visus kviečia į šventę, kurioje bus renkamas pats pačiausias motociklas, norintys galės susipažinti su muziejiniais eksponatais ir Lietuvos kariuomenės naudojama moto technika, dalyvius džiugins koncertas ir ekstremalūs motociklininkų pasirodymai.

Tačiau su „Kauno dienos“ studijoje viešinčiu vienu iš šventės rengėjų L. Pečiukaičiu kalbamės ne tik apie motociklų sezono atidarymą. Tai ir vairavimo kultūra, ir paprastiems mirtingiesiems sunkiai įmenama mįslė, kodėl motociklų duslintuvai dažnai skleidžia tokį aštrų garsą, ir kelionės motociklu po gražiausias Lietuvos ir Europos vietas.

Galiausiai su bene daugiausiai kilometrų ne tik Lietuvos, bet ir Europos mastu per trumpą laiką nuvažiavusiu motociklų entuziastu ieškome atsakymo į ne tokį ir paprastą klausimą: kodėl suaugę žmonės apskritai tampa baikeriais?

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

bb

bb portretas
Kodėl nepradeda nuo motociklininkų kultūros,jei ,,britvos,, naktimis laksto kaip bepročiai miesto gatvėmis ir neleidžia miegoti?Jei jie nedirba ,tai nereiškia ,kad visi nedirba ir kodėl neskiriamos zonos jiems trankytis už miesto? Ir šitie buduliai lygiai tą patį daro atvažiavę į kaimus gamtoje ,varo specialiai po langais pirmyn atgal, atveždami miestą į gamtą.

klynabirbių

klynabirbių portretas
hondų gausmas drebina langus.

A. L.

A. L. portretas
Nemaišykit jūs verkšlentojai normaliu baikerių su snargliais britvu prisipirkusiais, suauge motociklininkai tikrai naktim nevazineja po langais
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių