Quantcast

Specialiųjų tarnybų apgultis pakaunės vienkiemyje: laimė, Dievas laiku ten pasiuntė paštininkę

  • Teksto dydis:

Šiandien Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesių gelbėtojų kolegos iš Prienų rajono Jiezno komandos gelbėjo tarp šieno rulonų įstrigusią ožką ir jos šeimininkę. Kuo visa tai galėjo baigtis, jeigu Dievas laiku nebūtų pasiuntęs į šio kurioziško įvykio vietą paštininkės, neaišku.

Pranešimą, kad kažkas, dėl ko būtina pagalba, vyksta vienoje Jiezno seniūnijos Truncų kaimo sodyboje, Bendrasis pagalbos centras užregistravo apie 12 val. Pastarasis į šio mįslingo įvykio vietą išsiuntė policiją bei greitosios medikus. Šių dispečerei perskambinus apie įvykį pranešusios moters telefonu, ji teigė, kad iš kluono girdisi močiutės pagalbos šauksmas. Tačiau nueiti pažiūrėti, kas ten vyksta, ji negali, nes kluoną saugo didelis agresyviai nusiteikęs šuo.

Po tokio įvykio aplinkybių patikslinimo į Truncas, pastarojo gyventojų surašymo duomenimis, turinčias vos šešis gyventojus, dar buvo pasiųsti ir Jiezno komandos ugniagesiai gelbėtojai. Tačiau šiems galynėtis su medikams kelią į kluoną pastojusiu agresyviu keturkoju neteko – jo grandinę pavyko sutrumpinti kiek anksčiau, įtariant galimą smurtą artimoje aplinkoje, į įvykio vietą atvykusiems policijos pareigūnams.

Sutramdžius agresyvųjį keturkojį, jo saugotame kluone aptiktos šieno rulonuose, sukrautuose ožkos garde, įstrigusi jo gyventoja bei šios 70-metė šeimininkė. Nelaimėles jau teko gelbėti ugniagesiams gelbėtojams, kurie dar turėjo perkelti ožkos šeimininkę ir per pusantro metro aukščio šio gardo pertvarą, nes ji pati išlipti jau nebegalėjo.

Ožkos šeimininkė teigė buvus įkalinta savo augintinės garde apie valandą-pusantros. Į šiuos spąstus ji pateko gelbėdama juose atsidūrusią ožką.

Visa laimė, kad tai nutiko dar prieš paštininkės apsilankymą, o jau ne po jo, nes artimiausia sodyba – už kelių šimtų metrų, o namuose buvo likusi tik neįgali 70-metės sesuo. Iš šios paštininkė ir sužinojo, kur išėjusi 70-metė.

Šią ištraukus iš šieno rulonų, nelaimėlė skundėsi dėl nepatogios pozos nutirpusia koja. Tačiau vykti detalesnei apžiūrai į ligoninę, kaip manoma, dėl patirto streso atsisakė. Tačiau, šiam praėjus, greitosios medikams vėl gali tekti skubėti į Truncas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Man

Man portretas
šioje istorijoje įdomiausia tai kad netoli Jiezno esantis kaimas "rašytojėlių" pavadintas pakaune. Na jei žiūrėsim Sibiro at Teksaso mastais tai visai netoli... koks 50km su trupučiu...

Anonimas

Anonimas portretas
Graži ožkelė.

Cha

Cha portretas
Tais laikais, kai šienas nebūdavo į rulonus sukamas, nieks tarp rulonų nebūtų įstrigęs ir nieko gelbėt nebūtų reikėję. Ir negalėtų kažkoks "scipakas" paštininkei priekaištaut.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių