Quantcast

Žygis baidare virto neeiliniu išbandymu ir ja plaukusiems kauniečiams, ir šiuos gelbėjusiems

  • Teksto dydis:

Baidare Nemunu antradienio vakarą plaukę du kauniečiai šį savo nuotykį prisimins ilgai. Kaip ir į pagalbą jiems atskubėjusių ugniagesių gelbėtojų bei policijos pareigūnų rūpestingumą.

Kaip pranešama Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje, 19.10 val. buvo gautas pranešimas, kad Nemune, ties M.K.Čiurlionio tiltu, skęsta moteris. Anot apie tai pranešusio įvykio liudytojo, nelaimėlė kapanojosi apie 200 metrų nuo kranto – po pačiu tiltu.

Į įvykio vietą išskubėjo ir ugniagesiai gelbėtojai iš Šančių komandos, ir Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narai, įsikūrę Šilainiuose.

Pirmajam ekipažui pasiekus nelaimės vietą per penkias minutes, rasti vyras ir moteris, įsikibę į akmenį maždaug 50 metrų nuo kranto.

Jie teigė, kad apvirto jų baidarė, kuri su visais asmeniniais daiktais nuplaukė pasroviui.

Šeštą dešimtį įpusėję nelaimėliai ugniagesių gelbėtojų valtimi parplukdyti į krantą, kur juos apžiūrėjo greitosios medikai.

Konstatavus, kad jokios specializuotos medikų pagalbos ištrauktiesiems iš vandens nereikia, policijos pareigūnai, anot šių atstovės, juos parvežė namo į Panemunę.

Tuo tarpu ugniagesiai gelbėtojai, paplaukę apie 500 metrų upe, surado ir baidarę su joje likusiais nelaimėlių daiktais, kuriuos taip pat perdavė policijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas-turistas

jonas-turistas portretas
apvirsti su baidare nera problema,-uzirklavai vienu sonu ant nematomo akmens,tamsus vanduo ir nieko nesimato, esant didesniam greiciui, nesusiirklavusiai igulai, ypac pavojinga po tiltais ir kita gali privesti prie overkilio.....

Nelaimėliai

Nelaimėliai portretas
Kas čia per įvardinimas? Gal tiesioh žmonės...

Nu va Nemunas

Nu va Nemunas portretas
Koks gilus kad baidarė apsivertė...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių