Quantcast

Žaliakalnyje nuo pareigūnų sprukęs „Nissan“ apgadino dvi mašinas ir rėžėsi į tvorą

  • Teksto dydis:

Trečiadienio popietę Žaliakalnyje buvo veiksmo. Portalą kauno.diena.lt pasiekė informacija ir nuotraukos, kuriose matoma, kad lengvasis automobilis įvažiavęs į nuosavą namą juosiančią tvorą. Vėliau paaiškėjo, kad pareigūnų stabdomas „Nissan“ bandė sprukti, o prieš smūgį į tvorą dar spėjo apgadinti du kitus automobilius.

Kauno policija pranešimą apie nelaimę Žaliakalnyje esančioje Telšių gatvėje gavo apie 13.08 val.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojo atsiųstose nuotraukose matyti, kad mėlynos spalvos „Nissan“ markės automobilis įvažiavęs į namą juosiančią tvorą. Tiesa, kiek glumina automobilio padėtis po nelaimės – panašu, kad į tvorą rėžtasi galine transporto priemonės dalimi.

Kaip teigė nelaimės liudininkas, šiuo metu gatvė yra remontuojama, joje eismas vyksta tik viena kryptimi.

Laimio Steponavičiaus nuotr.

Kiek vėliau Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė patikslino, kad jau minėtas „Nissan“ stabdomas pareigūnų nestojo, o tik padidinęs greitį nuvažiavo tolyn. Prieš rėždamasis į namo tvorą 43-ejų metų vyro vairuojamas „Nissan“ dar spėjo apgadinti kitas dvi transporto priemones.

Po smūgio į namo tvorą automobilis sustojo, o pareigūnai išlaipino vairuotoją. Tuomet paaiškėjo, kad jis neturi teisės vairuoti automobilio. Be to, kilo įtarimas, kad vairuotojas gali būti vartojęs narkotikų, todėl patikrinimui jis išgabentas į gydymo įstaigą.

Įvykis tiriamas.


Šiame straipsnyje: Nissanrėžėsi į tvorąeismo nelaimėavarija LTeismo nelaimė Žaliakalnyje

NAUJAUSI KOMENTARAI

SCIPAKAS.KAU.

SCIPAKAS.KAU. portretas
S.Straipsnis 3 kart ta pati raso kad tik didesnis atroditu straipsnis
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių