Quantcast

Visiškai girtas kelių chuliganas iš Baltarusijos Kaune sukėlė avariją: yra nukentėjusių

  • Teksto dydis:

Antradienio rytą per vieną eismo įvykį Kaune apdaužyti trys automobiliai, nukentėjo vieno iš jų vairuotoja. Lietuvos kelių policijos tarnyba akcentuoja, kad kelio danga buvo šlapia. Ir čia pat priduria, kad vienas šio įvykio dalyvis jau sunkiai pastovėjo ant kojų, bet dar važiavo. 

Pranešama, kad birželio 14 d. apie 8.05 val. Kaune, Biržiškų g., automobilis „Peugeot 406“, vairuojamas 33-ejų metų Baltarusijos Respublikos piliečio, kliudė ir apgadino automobilį „Škoda Superb“. Tačiau ir toliau važiavo, neatmetama, kad mėgindamas pasišalinti iš įvykio vietos, bet posūkyje išlėkė į priešpriešinio eismo juostą, kurioje atsitrenkė į BMW markės automobilį. Nukentėjo pastarąjį vairavusi  45-erių metų moteris.

Prie automobilio „Peugeot“ vairo sėdėjusiam Baltarusijos piliečiui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,65 prom.

Jo taranuoto BMW vairuotoja dėl patirtų sužalojimų iš įvykio vietos išvežta į gydymo įstaigą.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, Kaune birželio 14-ąją įvyko pusė visų šalies miestuose tądien užregistruotų įskaitinių eismo įvykių. Du – iš keturių.

Ir antrasis siejamas su šlapia kelio danga. Ir jame taip pat vieno automobilio vairuotojas nedžentelmeniškai pasielgė su kitą transporto priemonę vairavusia kolege.

Šis susidūrimas įvyko popietę lygiareikšmėje Bernatonių ir Liucernų gatvių sankryžoje, esančioje Vijūkuose. Lietuvos kelių policijos tarnyba praneša, kad automobilio „Honda CR-V“ 47-erių vairuotojas joje nurodytu metu nepraleido iš dešinės važiavusio „Mercedes-Benz“, dėl ko neišvengta susidūrimo. Nukentėjo „Mercedes-Benz“ vairavusi 29-erių moteris.


Šiame straipsnyje: avarijaeismo nelaimėavarija LTgirtas vairuotojassužalota moteris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Algimantas

Algimantas  portretas
Vairavo LT registruotą mašiną

...

... portretas
o gal ten ukrainietis buvo tik mašina su baltarusiška registracija

To cha cha

 To cha cha portretas
O pats blaivus kiaule? Nekriuksi besijuokdamas?
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių