Quantcast

Vis dar ieškomi verslininką apvogę akiplėšos: nuostolis siekia 16 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Neseniai portalas kauno.diena.lt rašė apie Kauno rajone apvogtą verslininką ir jo siūlomą atlygį už naudingą informaciją. Šiandien apie ilgapirščių paieškas pranešė ir Kauno policija.

Kauno pareigūnai informuoja, kad atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės. Laikotarpiu nuo liepos 22 d. 19 val. iki liepos 25 d. 8 val. Kauno r., Masteikiuose, iš Šėtos gatvėje esančios teritorijos buvo pavogta mediena ir skardos gaminiai.

Padaryta turtinė žala siekia 16 tūkst. eurų.

Kadangi turtas stambiagabaritis, tikėtina, kad ilgapirščiai naudojosi krovininiu automobiliu ir iš įvykio vietos pasišalindami galėjo važiuoti keliu Kaunas-Šėta, link Lapių miestelio.

Skaitytojo nuotr.

Gyventojus, galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis telefonu 8 700 64854 arba 112, arba el. paštu jurgita.kiausiene@policija.lt.

Už vagystę gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.

Kaip anksčiau portalui kauno.diena.lt teigė apvogtas verslininkas, padėsiantiems rasti šiuos akiplėšas siūlomas 1 tūkst. eurų atlygis.

„Gal kas matote šį grobį pas kaimynus, ar matėte, kur jis buvo nuvežtas? Gal turite filmavimo kameras ar vaizdo registratorių? Tinka bet kokia informacija! Sugaukime vagis kartu! Išvalykim savo rajoną!“ – tokiais žodžiais į galimus pagalbininkus, iš anksto šiems dėkodamas, kreipiasi minėtos įmonės vadovas, laukiantis informacijos telefonu (8-683) 58960 ir garantuodamas anonimiškumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to ko

to ko portretas
Kacapo išmata pridusk!

policija neranda

policija neranda portretas
nes kamera , radaras ,trikojis mentas stovintis autostradoj pelningesnis

ko

ko portretas
juk litvinai ne vagys juokiasi rusu kariu
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių