Quantcast

Vilkikas autostradoje išbarstė rąstus: per stebuklą žmonės nenukentėjo

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio rytą Islandijos plente Kaune iš miškovežio išbyrėjus rąstams, buvo apribotas eismas kelyje Vilnius–Klaipėda Kauno kryptimi.

Ketvirtadienio rytą Islandijos plente Kaune iš miškovežio išbyrėjus rąstams, buvo apribotas eismas kelyje Vilnius–Klaipėda Kauno kryptimi.

Eismas ribotas dėl eismo įvykio padarinių šalinimo. Buvo susiaurėjusi važiuojamoji kelio dalis, susidariusi transporto priemonių spūstis.

11.40 val. pranešta, kad eismo ribojimo kelyje nebėra.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad apie 8.30 val. tiltu per Nerį važiavusio miškovežio priekaba nuvirto ir iš jos išbyrėjo rąstai. Dalis jų nuriedėjo ant Jonavos gatvės po tiltu.

Įvykio metu niekas nenukentėjo.


Šiame straipsnyje: rastaivilkikasavarijaautostrada

NAUJAUSI KOMENTARAI

kolia

kolia portretas
cia dar nieko,o prie vaisvydavos lenku furos ir sekmadieniais veza miska.ne miskoveziais,o dengtom furom.

Kleboniskio betvarke

Kleboniskio betvarke portretas
Tik laimingo atsitiktinumo deka niekas nenukentejo. Greciausia Kleboniski iskirsta mediena isvezinejama buvo, paryciais kad niekas nematytu. Ten su tais kirtimais isvis kazkokia mistine istorija, jau keli metai po viesulu praeje, o jie vis dar kerta veza, toks jausmas kad ten "juoda skyle" i taiga butu rade. Matosi kad miskas neturi tikro seiminko, draudzianciu zenklu pristatyta, bet vistiek Briedziu takas pilnas "ratuotu saslyku ir alus myletoju".
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių