Quantcast

Vilijampolėje pleškėjo automobilis

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą Vilijampolėje užsiliepsnojo automobilis. 

Kauno priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo valdybos atstovas portalui kauno.diena.lt teigė, kad apie atvira liepsna degantį automobilį pranešimas buvo gautas 20 val.

„Buvo gautas pranešimas, kad Varnių g. 38, vidiniame kieme su uždarytais vartais, atvira liepsna dega automobilio padanga. Pranešta, kad šalia yra kitas automobilis. Vartai užrakinti“, – teigė Kauno priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo valdybos atstovas.

Anot jo, per incidentą žmonės nenukentėjo. Žala padaryta ne tik degusiam automobiliui, bet ir šalia jo buvusiai transporto priemonei „Audi Q5“ – termiškai paveiktas dešinės pusės priekinis sparnas, priekinis buferis, šoninio vaizdo veidrodėlis, priekinis posparnis, buferio apdaila, priekinis žibintas, priekinė padanga.

„Facebook“ grupės „Viskas apie automobilius“ vaizdo įrašas.

Kaip trečiadienį pranešė Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdybą, galima gaisro priežastis – elektros instaliacijos gedimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Pleškėti-su garsu, smarkai degti:

ef

ef portretas
va va vartai uzrakinti ir gaisrine neprivaziuoja............

Respect

Respect portretas
Biciukas saunuolis, bet stai berods jo naudotas 5 litru gesintuvas salyginai nedideles liepsnos uzgesint negali. Ka jau kalbeti apie tuos litrinius, kuriuos privaloma masinoje vezioti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių