Quantcast

Vilijampolėje pakartas šuo: policija pradėjo tyrimą

  • Teksto dydis:

Kauno gyvūnų gerovės namai „Nojus“ praneša apie sekmadienį Vilijampolėje, Algimanto gatvėje, rastą pakartą šunį. 

„Širdis yra ne arbatinukas – nuosėdų taip greit nepašalinsi. O jos vis kaupiasi. Žmogau, kur toliau? – feisbuke pirmadienio popietę rašo gyvūnų gerovės namai. – Vakar Vilijampolėje, Algimanto gatvėje, rastas pakartas šuo. Didelis, aviganio mišrūnas buvo su antkakliu ir grandine. Sustok pasauli, nes jau norisi išlipti!“

Feisbuke Kauno gyvūnų gerovės namai „Nojus“ pasidalijo ir nusikaltimo vietos bei įrankio nuotraukomis.

„Šuniui taip pat buvo pririšta galinė koja, kad nebūtų jokių šansų išsilaisvinti. Tai yra tikrai žmogaus darbas“, – socialiniame tinkle rašė „Nojaus“ atstovai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė portalui kauno.diena.lt patvirtino faktą apie žiaurų elgesį su gyvūnu.

Sekmadienį 10.53 val. buvo gautas gyvūnų gerovės namų darbuotojos pranešimas, kad Kaune, Algimanto g., nuosavo namo teritorijoje, rastas pakartas šuo.

Anot policijos atstovės, policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnais, pareigūnai aiškinasi aplinkybes. Už tai gresia viešieji darbai arba bauda, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

petras

petras portretas
o kaip šventėms avį skerti? gal pabusiu be mėsos ......

L

L portretas
Gaila,kad tik gresia, o normalios bausmes taip ir nesulauks.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Reikia griežtinti bausmes už gyvūnų kankinimą!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių