Quantcast

Vidurnakčio kriminalas: kai kvaišalai kvepia svylančiais laidais

  • Teksto dydis:

Naktį į antradienį, prieš pat vidurnaktį, Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta apie galimai beįsiplieskiantį gaisrą viename pačiame Kauno centre – Šiaulių gatvėje esančiame daugiabutyje. Į jį išskubėjo net trys ugniagesių gelbėtojų autocisternos.

Į Bendrąjį pagalbos centrą apie pusę dvylikos nakties paskambinęs vyras kalbėjo apie šiame daugiabutyje galimai svylančius laidus. Nors nebuvo tuo užtikrintas – teigė, kad prieš tai užuodė kažką panašaus į narkotinių medžiagų kvapą. Tačiau pasitarė su kaimynais. Ir šie taip pat atidavė pirmenybę galimai svylantiems laidams.

Nors pranešėjas ir kėlė įtarimą dėl savo būklės, į jo nurodytą daugiabutį gana tankiai apstatytame Kauno kvartale dėl viso pikto buvo pasiųstos gausios ugniagesių gelbėtojų pajėgos net iš dviejų komandų. Kartu su ugniagesiais į Šiaulių gatvę buvo pasiųsta ir policija.

Ugniagesiai gelbėtojai savo suvestinėse teigia, atvykę nurodytu adresu, neradę ne tik jokio gaisro, bet ir neužuodę jokio svilėsių kvapo. Ir palikę policiją toliau aiškintis situaciją.

Tačiau policijos atstovė šiandien portalui kauno.diena.lt patikslino, kad jos kolegų niekas į pranešime nurodytą butą su esą keistais kvapais neįsileido. Jo languose buvo tamsu. Todėl netrukus savo keliais išvyko ir policija.

Iš tokios įvykių sekos neaišku, ar įtariamasis melagingu specialiųjų tarnybų iškvietimu sulauks už tai atsakomybės. Nors apsvaigimas nuo psichotropinių medžiagų turėtų būti tokia pati atsakomybę sunkinanti aplinkybė, kaip ir alkoholio promilės darant nusižengimą ar nusikaltimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių