Quantcast

Vidurdienio tragedija Eiguliuose: pirmieji mirties kvapą užuodė kaimynai

  • Teksto dydis:

Antradienio vidurdienį Kauno policija, ieškodama vieno lavono, aptiko kitą.

Į šią tragikomišką istoriją buvo įpainioti ir ugniagesiai gelbėtojai, kurių policijos pareigūnai tradiciškai prašė padėti jiems patekti į vieną V.Landsbergio-Žemkalnio gatvės butą.

Anot Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės Justinos Kazragytės, jos kolegos buvo sulaukę pranešimo iš šio daugiabučio gyventojų, kad jie jau seniai matė vieną pusamžį savo kaimyną. Baimintasi, kad šiam galėjo sutrikti sveikata.

Tačiau šis prapuolenis ugniagesiams gelbėtojams ir policijai savo buto duris atidarė pats. Tiesa, gerokai įkaušęs. Jam nustatytas 3,09 prom. girtumas.

Dar didesnis siurprizas laukė specialiųjų tarnybų, apžiūrint šio vyriškio butą. Jame – lovoje aptiktas kitas vyras be gyvybės ženklų.

Buto šeimininkas teisinosi manęs, kad jo svečias, su kuriuo prieš tai girtavo, dar miega.

Jokių išorinio smurto žymių ant šio, kaip nustatyta, 48-erių metų velionio kūno pirminės apžiūros metu nepastebėta.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl jo mirties priežasties nustatymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

x

x portretas
Pasikeitė seniūnijų (ir mikrorajonų) ribos. Pats buvau nustebęs, kai gimęs ir užaugęs Kalniečiuose dabar gyvenu Eiguliuose. Kalniečiai persimetė į Dainavos teritoriją - už Savanorių, o tas plotas nuo Žemkalnio iki Savanorių - tapo Eiguliais.

Eigulietė

Eigulietė portretas
Kalniečių mikrorajono išviš nėra :) ten tą kvartaliuką taip vadinti pradėjo žmonės dėl kadaise klęstėjusio centro Kalniečiai.

patikslinkit

patikslinkit portretas
šnapso kvapas - tai ne mirties. Ne kvapą pajuto, bet PASIGEDO kaimyno.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių