Quantcast

Vidurdienio šaulio laukia sunkios pagirios areštinėje

  • Teksto dydis:

Kauno policijos areštinėje atsidūrė neblaivus šaulys, penktadienio vidurdienį net kelis kartus pakaunėje esančiame Giraitės kaime nuspaudęs, pirminiais duomenimis, jam savigynai išduoto ginklo gaiduką.

Į klausimą, kodėl, greičiausiai atsako jo organizme po sulaikymo rastos 2,61 prom. alkoholio.

Laimė, kad būdamas tokios būklės, 45-erių įtariamasis šaudė tik į viršų. Tačiau – viešoje vietoje. Policijos suvestinėse teigiama, kad lauke. Tačiau, ar prie savo, ar prie kažkieno kito, ką galbūt norėta pagąsdinti, namų, Kauno policijos atstovė patikslinti negalėjo. Kaip ir atsakyti į klausimą, ar buvo šis asmuo žinomas policijai ir iki šio įvykio.

Pagal tai, kas rasta jį sulaikant – savigynai išduotas revolveris „38Compact G“ ir dujinis pistoletas „Amazone“, panašu, kad ne.

Minėti ginklai iš jo paimti. O dėl viešosios tvarkos pažeidimo, dėl ko jam išsiblaivius turėtų būti pareikštas įtarimas, gresia nuo viešųjų darbų iki laisvės atėmimo iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

išduoti ginklai pareigūnui?

išduoti ginklai pareigūnui?  portretas
Ar šaudė pareigūnas, kad jam ginklai buvo išduoti?

tam sita

tam sita portretas
Ne fufaikiniam beraščiui spręsti ką reikia Lietuvai daryti.

sita

sita portretas
smetonine ginkluota organizacija deretu nuginkluot nes jie jokios tarnybos neatlieka bei nekontroliuojami o ginkla duoti ypatingais karo atvejais ir tik ne tokiems nes is tokiu daugiau bedos negu naudos i tai turi atkreipti demesi karine valdzios struktura s u prezidentu ir spresti si ? neatideliotynai 1v;;;
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių