Quantcast

Vidurdienio dvikova: ginklu dviem pėstiesiems grasinęs vairuotojas sulaikytas „karštais pėdsakais“

  • Teksto dydis:

Policijos departamento suvestinės apie išskirtiniausius ketvirtadienio įvykius pradedamos pranešimu iš pakaunės, kurioje vidury baltos dienos galimai švaistytasi ginklu.

Prieš jo vamzdį Batniavos seniūnijos Kvesų kaime buvo atsidūrę du važiuojamąja kelio Bubiai-Kvesai dalimi ėję vyrai, gimę 2002 ir 1984 m.

Pavykus pabėgti, vėliau jie policijai pasakojo, kad prie jų privažiavo automobilis „Škoda Octavia“, iš kurio išlipęs jį vairavęs pažįstamas asmuo, nieko nesakęs, išsitraukė, kaip jiems pasirodė, lygiavamzdį.

Policijos suvestinėse tai, kuo grasinta minėtiems dviem vyrams, tradiciškai vadinama tik daiktu, panašiu į ginklą. Patvirtinti, kad tai – tikrai ginklas, anot pareigūnų, turi ekspertai. Yra ne kartą buvę, kai grasinama ir žaisliniu ginklu, ir pistoleto imitacija-žiebtuvėliu. Net apiplėšimų metu, siekiant sukelti aukai kuo daugiau baimės, kad ši nesipriešintų.

Ir šį kartą šis daiktas ne juokais išgąsdino minėtus vyrus. Užteko vienam iš jų pasakyti: „Bėgam!“ ir abu dėjo į kojas, greičiausiai sukeldami nemažai juoko „Škoda Octavia“ vairuotojui. Tačiau šis juokėsi neilgai.

Suvestinėse pranešama, kad jis gimęs 1990 m.

Portalui kauno.diena.lt pavyko išsiaiškinti, kad, gavę pranešimą apie minėtą incidentą viešoje vietoje, policijos pareigūnai sulaikė įtariamąjį „karštais pėdsakais“. Anot Kauno policijos atstovės, – Vilkijoje. O jo automobilyje rastas ir minėtas daiktas, panašus į ginklą.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, pilkos spalvos įtariamojo „Škoda Octavia“ aptikta prie vieno Vilkijos garažo. O ją apžiūrėjus, rastas ne tik galimas ginklas, bet ir mačetė, dėl mosavimo kuria viešoje vietoje, taip pat buvo pradėtas ne vienas ikiteisminis tyrimas, tiesa, vėliau nutrauktas, nes jas galima įsigyti ne vienoje parduotuvėje.

Ir šį kartą mačetės bei galimo lygiavamzdžio savininkas po apklausos buvo paleistas. Nepaisant to, kad yra ne tik žinomas policijai, bet ir teistas. Už ką, nepatikslinta.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas tik dėl nesunkiems nusikaltimams priskiriamo viešosios tvarkos pažeidimo, už kurį gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba net jos atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dibilai žurnalistai, neskaito net ką rašo

Dibilai žurnalistai, neskaito net ką rašo portretas
... "prie jų privažiavo automobilis „Škoda Octavia“"... ..."pilkos spalvos įtariamojo „Audi“ aptikta"...

Lietuva-

Lietuva- portretas
Banditų ir pedofilų rojus.

vairuotojas

vairuotojas  portretas
a jus nepagalvojat ka as vaziuoju vaziuoju savo elektriniu automobiliu ir tik sast ant kelio 2 elektrikai aferistai sustabdo ir sako duok rubli a jei ne visa tavo elektra uzPVEMINSIM ipisim abonementa ir pastaysim ant skaikliuko plomba geltonai fioletine....i sutarti dvai pasirasykim ka atsiskaitinesi rubliais.... nu va nervas neatlaike...issitraukiau vamzdi....a tie du persigalvoje pabego...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių