Quantcast

Vandalai nuniokojo centre esančią vaikų žaidimo aikštelę

  • Teksto dydis:

Vandalams užkliuvo Nepriklausomybės aikštėje esanti vaikų žaidimo aikštelė. Chuliganai išlaužė įvairias sūpynes. Miestas prašo įvykį mačiusius liudininkus atsiliepti.

Miestiečiai redakcijai apie nuniokotą vaikų žaidimo aikštelę pranešė antradienio popietę. Kauniečiai neslėpė pykčio, jog vandalizmo aktas įvykdytas pačiame miesto centre – visai neseniai rekonstruotoje Nepriklausomybės aikštėje.

„Nulaužtos didžiulės spyruoklės, ant kurios buvo vaikams padaryti tokie kaip lėktuvėliai, kad mažieji galėtų suptis. Taip pat apgadintos ir kitos karstynės. O juk tai pats Kauno centras. Su vaikais prie Soboro pabūti dažnai ateidavome, bet šį kartą jokio džiaugsmo čia nėra. Išlaužytos sūpynės labai graudžiai atrodo“, – tikino kauniečiai.

Laimio Steponavičiaus nuotr.

Kauno miesto savivaldybės atstovai nevyniojo žodžių į vatą ir rėžė, kad tai – įžūlus nusikaltimas.

„Tikrai kreipsimės į policiją ir pranešime apie suniokotą turtą. Taip pat prašytumėme pačių kauniečių, pastebėjus kaip kažkas laužo mūsų visų turtą, nedelsiant apie įvykį pranešti pareigūnams“, – kalbėjo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Kol kad miesto atstovai negalėjo pasakyti, kokia žala padaryta bei kiek atsieis sūpuoklių sutvarkymas, tačiau prašo įvykį mačiusius žmones atsiliepti ir padėti surasti visų miestiečių turtą sugadinusius asmenis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Tai ka sunku kameras pastatyti?

bbd

bbd portretas
pabandyk alaus buteli atsikimst toj vietoj tuoj ekipazas prisistatytu

bbd

bbd portretas
taigi ten visur kameros,nebent mentai pripise lempas snaude prie monitoriu
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių