Quantcast

Vaizdo kameros užfiksavo vagystę iš BMW: atpažinusiems vyrą žada atlygį

Naktį iš pirmadienio į antradienį ilgapirštis automobilių stovėjimo aikštelėje, esančioje Vandžiogalos gatvėje, apšvarino „BMW 530 XD“. Vaizdo kameros užfiksavo minėtu laiku po teritoriją slampinėjusį asmenį. Jį atpažinusiems apvogtos transporto priemonės savininkas žada atlygį.

Kaip penktadienį portalo kauno.diena.lt žurnalistams pasakojo su redakcija susisiekęs vyras, jo automobilis BMW buvo apvogtas naktį iš gruodžio 23-iosios į 24-ąją.

„Naktį prieš Kūčias įlindo ir apšvarino – išėmė priekinius žibintus, nukarpė laidus ir gerokai aplamdė priekinę automobilio dalį, sparną“, – patirtus nuostolius, kurie siekia maždaug 3 tūkst. eurų vardijo kaunietis.

Asmenį, naktį iš pirmadienio į antradienį šmirinėjusį automobilių stovėjimo aikštelėje, Vandžiogalos gatvėje 94, užfiksavo ir minėtoje vietoje įrengtos vaizdo stebėjimo kameros.

„Jei atsiras tie, kurie atpažins šį žmogų, žadu atsilyginti finansiškai“, – teigė apvogtos transporto priemonės savininkas.

Apie šį piktavališką įvykį gruodžio 24 d. 10.29 val. buvo pranešta ir Kauno apskrities pareigūnams. Informuota, kad laikotarpiu nuo gruodžio 23 d. 18 val. iki gruodžio 24 d. 10 val., Sargėnuose, Vandžiogalos gatvėje nuo automobilio BMW (2014 m.), pirminiais duomenimis, išdaužus durelių stiklą, buvo pavogti transporto priemonės žibintai, apgadintas priekinis bamperis ir sparnas.

Santakos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Atpažinusieji išvardytus piktavališkus veiksmus atlikusį vyrą, prašomi skambinti telefonu +37060242828.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jk

jk portretas
nesimato kad ką pavogtų,net to BMW nematau,tas tipas kiek pasižiūri kažkokį raudoną primusą ir tiek

J

J portretas
Tai kur tas vaizdo irasas su zibintais, turbut lopas savininkas pasinaudojo proga draudimui gaut pats islupo tas lempas ismuse stikla ir aplamde, kad daugiau gaut ismokos. reik kazkaip kompensuot nes nieks neperka tu senu lavonu uz kosmoso kaina, ir kur tas bmw tam video, nu cia debilu reik but is tikro, viskas suplanuota, seni bairiai cia

Komentaras

Komentaras portretas
Sulauzyt tokius šūdus pagavus, apmyzt, apsikt ir paleist nuoga kurnors mieste
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių