Quantcast

Vaišvydavoje sulaikyti du gyvenamųjų namų „švarintojai“

Kauno policijos pareigūnai šeštadienį Vaišvydavoje sulaikė vagis, iš įrenginėjamo namo pavogusius dujų katilą.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas praneša, kad kriminalinės policijos pareigūnai Vaišvydavoje nepraėjus nė 20 minučių nuo nusikaltimo įvykdymo sulaikė du vyrus, gimusius 1978 ir 1982 metais.

Įtariamieji bandė pabėgti iš įvykio vietos, bet, padedant Patrulių rinktinės pareigūnams, buvo sulaikyti.

Pas sulaikytuosius atlikus kratas, buvo rasti ne tik Vaišvydavoje, bet galbūt ir iš kitų namų pavogti daiktai.

Įtariama, kad sulaikytieji galėjo įvykdyti ir daugiau vagysčių. Šiemet Kaune įvykdytos jau kelios vagystės iš įrenginėjamų namų.

Vyrams už pasikėsinimą įvykdyti vagystę, jau galimai įvykdytas vagystes ir turto sugadinimą gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros šeštojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

manau

manau portretas
Pati šlykščiausia "profesija" vagis. Žmonės metus laiko aria, kad įsigytų ką nors, o parazitai ateina ir pasiima, net vaikų daiktų nepalieka, gai....džiai.

To auuuu

To auuuu portretas
Nekalbek nesamoniu,ten vagys nerse tai jomajo,antiek nagli kad su ratukais masinas is kiemo traukia,i garazus lenda,nes ten vietine fauna dirba,ir jau daug metu,lenda i namus net kai zmones miega,saugoti savo turta reikia.

auuuuu

auuuuu portretas
Gyvenu Vaisvydavoje 20 metu ,jokiu vagysciu bei girtuokliu su ziburiu nerasi...Gal patys atsikrauste labai prisigiria visiems kur jie gyvena ir ka turi..
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių