Quantcast

Vairuotojų evoliucija: sėdo prie vairo neblaivūs jau pirmadienį, bet savaitgalį – surimtėjo

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, siekdami užtikrinti saugumą kelyje praėjusią savaitę, spalio 25–31 dienomis, toliau tikrino, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių (KET). Per savaitę Kelių patrulių kuopos pareigūnai mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksavo 452 greičio viršijimo atvejus.

Praėjusį pirmadienį, spalio 25 d., apie 19.30 val. buvo gautas pranešimas, kad Kauno r., nuo Pažėrų kaimo Kauno link važiuoja galimai neblaivus vairuotojas. Į pranešimą reagavęs pareigūnų ekipažas automobilį „Renault Megane“ sustabdė Padainupio kaime. Jo vairuotojui, gimusiam 1956 metais, buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,34 prom.

Iš viso per savaitę Kelių patrulių kuopos pareigūnai nustatė keturis neblaivius automobilių vairuotojus ir vieną dviratininką, gimusį 1962-aisiais, kuris spalio 25 d. apie 12.40 val. Kauno r., Valeravos k., neblaivus vairavo dviratį, kai jam buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,52 prom. Taip pat išaiškinti ir trys asmenys, kurie vairavo transporto priemones neturėdami tam teisės.

Per ilgąjį savaitgalį Kauno apskrityje kaip ir visoje Lietuvoje buvo sustiprintas patruliavimas. Policijos pajėgos dirbo prie pagrindinių kapinių, kur reguliavo eismą, padėjo vairuotojams pasistatyti automobilius, patruliavo kapinių prieigose. Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos viršininko Viginto Lukošiaus teigimu, Visų Šventųjų ir Vėlinių dienomis visoje Kauno apskrityje incidentų neužfiksuota, pareigūnams pavyko sklandžiai sureguliuoti eismo srautus ir automobilių statymą prie kapinių.

Kauno apskrityje šiais metais žuvo vienuolika eismo dalyvių (pernai iki lapkričio mėnesio pabaigos – 20), dar 586 sužeisti (pernai – 532). Pareigūnai ragina visus eismo dalyvius laikytis KET, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Šeštadienį spalio 30 d. vaziavau leistinu greičiu iš Kauno į Ukmergę ir neaplenkiau nė vieno automobilio ,o mane dideliais greičiais lenkė visi automobiliai .Grįztant atgal iš Ukmergės scenarijus kartojosi ,ir ką aš pastebėjau ,kad pazeidėjai ne tik vyrai ,bet ir moterys.Tai va kur tos sustiprintos pajėgos ,kiek buvo galima surinkti pinigų į biuzdetą ir gal būt iš jų padidinti atlyginimus policininkams ,gal būt....

kodel del greicio virsijimo

kodel del greicio virsijimo portretas
nenubaustas anei vienas krovininis vilkikas kurie lekia daugiau negu 90 km/val.kai pas juos sturi stoveti greicio ribotuvsi.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių