Quantcast

Vagystė „Megoje“: dingo trys „Iphone“ telefonai – ieškomas šis tamsiaplaukis vyras

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės ir prašo visuomenės pagalbos.

Anot policijos, balandžio 22 d. apie 18.45 val. Kaune, Islandijos pl., iš prekybos centro pagrobti trys išmanieji telefonai „Iphone“.

Padaryta turtinė žala siekia beveik 4000 eurų.

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo vyrą, galintį turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šį vyrą, žinančius jo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnus telefonu 8 700 606 49 arba 112, arba el. paštu monika.zaleckyte@policija.lt.

Už šią nusikalstamą veiką gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas  portretas
Kaip galima pavogti daiktą jeigu pagal jų parašyta straipsnį ir data kada buvo dar tik bus? Nes parašyta kad 22d 18:45, o tas laikas dar tik bus.

t

t portretas
tai kad megą saugo garsieji "Ekskomisarai", tai čia manau tikras įrodymas kad "Ekskomisarai" bandradarbiauja su nusikaltėliais ir padeda jiems vogti iš prekybcentrių

Baltramiejus šventasis

Baltramiejus šventasis portretas
Visada maniau, kad tokiose vietose, kaip Mega, pilna apsauginių, kamerų ir toliau kaip 100 metrų nieko neišneši pasivogęs. Pasirodo- klydau! :) Gali vogti, išnešti, grįžti namo, parūkyti ir net pagalvoti, kaip prakalti grobį, ieškot pradės gal po paros. :)))
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių