Quantcast

V. Krėvės prospekto garaže – šokiruojantis radinys

  • Teksto dydis:

Antradienio vidurdienį viename Kauno garaže, automobilyje, aptikti du negyvi vyrai. Toje pačioje patalpoje rasti ir keli tušti, pirminiais duomenimis, alkoholio buteliai. Ir tai siejama su labiausiai tikėtina šios tragedijos priežastimi, nes automobilio variklis buvo išjungtas.

Nei vienas iš velionių nebuvo šio garažo savininkas. Tačiau, abu, pareigūnų duomenimis, gyveno netoliese. Ir vienas iš jų buvo gavęs šio garažo savininko leidimą pasiremontuoti čia savo automobilį.

Šiurpų radinį apie 13.20 val. aptiko pats garažo savininkas. Jis teigė patalpos duris radęs praviras. O netrukus konstatavo, kad viduje stovinčiame draugo automobilyje – du negyvi žmonės. Jie aptikti keleivių sėdynėse.

Viena iš prielaidų – kad kartu su automobilio savininku negyvas rastas ir šią transporto priemonę remontavęs asmuo.

Kada galėjo įvykti ši tragedija, dar tikslinama. Į įvykio vietą kviesti greitosios medikai teigia radę mirusiųjų kūnus jau sustingusius.

Pirminės apžiūros metu jokio išorinio smurto žymių ant velionių, vienas iš kurių buvo gimęs 1972 metais, o kitas – 1961 metais, kūnų neaptikta. Tačiau, realiausią šios tragedijos versiją, kad vyrai, galimai šventę sėkmingą automobilio remonto pabaigą, galėjo apsinuodyti neaiškios kilmės alkoholiu, dar turi patvirtinti palaikų skrodimas. Jo išvadų šiandien iki vidurdienio dar nebuvo.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Faktas

Faktas portretas
Kad nereikėtų tirti,gaišti laiką,paprasčiausias Lietuvoje verdiktas yra "savižudybė"..

Mmm

Mmm portretas
Dezifekcinis skystis turejo buti be nuodu, svarus70 laipsniu etilo spiritas

nu nu

nu nu portretas
tai motoras galejo ir pats uzgesti, kai kuras baiges.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių