Quantcast

Už naminukę pakaunėje galima atsiskaityti vogtu dviračiu?

  • Teksto dydis:

Tokią prielaidą perša netikėta vieno Kauno policijos pradėto ikiteisminio tyrimo atomazga.

Ieškodami iš Kauno klinikų praėjusį mėnesį dingusio dviračio, Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai gavo informacijos, kam jis galėjo būti parduotas.

Patikrinti šios informacijos teko važiuoti į kolegų iš Kauno rajono valdas – Zapyškio seniūnijoje esančias sodininkų bendrijas.

Gegužės 15-ąją netikėtai apsilankius vienoje iš jų, pareigūnų laukė siurprizas. 44-erių vyras, įtariamas nusikalstamu būdu gauto turto įgijimu, užkluptas nusikaltimo vietoje. Tačiau, – visai kito. Jo virtuvėje tuo metu visu pajėgumu veikė naminukės gamyklėlė.

Čia pat rastos ir 20 litrų talpos su skysčiu, turinčiu stipraus alkoholio kvapą.

Užkluptasis nusikaltimo vietoje tradiciškai teisinosi gaminęsis bei laikęs visa tai savo reikmėms. Nors yra pagrindo įtarti, kad nusiminusiųjų dėl tokios pareigūnų sėkmės šiuose soduose gali būti nemažai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto stiprių naminių alkoholinių gėrimų gaminimo. Už tai gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų. Beje, kaip ir už nusikalstamu būdu gauto turto įgijimą. Tačiau, ieškoto dviračio šiuose namuose nerasta.

Pirminiais duomenimis, nebuvo iki šiol jų šeimininkas patekęs ir į policijos akiratį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nerijus

Nerijus portretas
Ot Veryga pridirbo. Pabrangino snapsa, tai dabar reikia namuose virti. Gal buvo sekmadienis ar po 8h ir negalejo nusipirkti parduotuveje.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių