Quantcast

Už 5 tūkst. pakelių nelegalių rūkalų kauniečiui gresia aštuoneri metai kalėjimo

  • Teksto dydis:

Kaune pareigūnai gyvenamajame name ir automobilyje rado daugiau nei 5 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių, ketvirtadienį pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT).

Trečiadienį pareigūnai Kauno miesto pakraštyje patikrino šalia vieno namo stovėjusį automobilį „Volkswagen Passat“.

VSAT skelbia, kad pasieniečiai jau turėjo informacijos, jog čia gali būti sandėliuojamas nelegalus krovinys.

Transporto priemonėje rasti 400 pakelių cigarečių „Karelia Blue“, „NL American Blue“, „LM Blue Label“ ir „NZ Gold“.

Dalis rūkalų paženklinti baltarusiškomis banderolėmis, kitos pakuotės – be akcizo mokesčio ženklų.

Tą pačią dieną VSAT pareigūnai atliko kratą ir gyvenamajame name. Čia rasti dar 4808 pakeliai įvairių rūšių cigarečių su baltarusiškomis banderolėmis ir be jų.

59-erių metų kauniečiui pareikšti įtarimai dėl nelegalaus cigarečių laikymo, jis po apklausos paleistas skyrus rašytinį pasižadėjimą neišvykti.

Pasieniečiai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis. Už tai gresia bauda arba laisvės atėmimas iki aštuonerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vila

Vila portretas
Z mogu nuzudo - gauna 7-8 metus kalejimo, o cia uz kontrabanda. Kazkokia neadekvati bausme. Stai toks musu teisingumas. Zudikiams zalia sviesa!

Nu jo,

Nu jo, portretas
Vaik pisiams 2 metukai lygtinai ir vaiksto vėl varveklius pakabinę, ieškodami nauju aukų. O čia cigaretes. CIGARETES !!! Gerai dar, kad iš Baltarusijos. O jeigu iš Rusijos?, kaltinimus galima butų išplėsti ir iki 16 metu pritraukti. Čia jums ne bankus sunaikinti. Čia jums gali Lietuva sunaikinti.

Ričardas

Ričardas  portretas
Kažkokia nesąmonė, žmogų nužudė 5 metelius gavo, o čia už cigarus 8 metai. Toje Lietuvoje kažkokios nesąmones vyksta, todėl emigruoja žmonės iš berazumių krašto.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių