Quantcast

Ugnyje supleškėjo beveik 80 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 25 d. Palemono keramikos gamykloje Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) darbuotojai sunaikino 78 522 pakelius kontrabandinių cigarečių. Nelegaliai į Lietuvą atgabenti rūkalai buvo sudeginti prižiūrint specialiai iš kelių institucijų atstovų sudarytai komisijai.

Kontrabandinės cigaretės į pareigūnų rankas pateko iš įvairių Kauno apskrities vietų.

Kauno apskr. VPK Imuniteto valdybos vyriausiasis tyrėjas A. Brazinskas pasakoja, kad kontrabandos naikinimas – ilga ir sudėtinga procedūra.

„Sulaikytos kontrabandinės prekės sandėliuojamos ir naikinamos tik tada, kuomet teismas priima atitinkamą sprendimą.“

Jo teigimu, šiame procese visada vadovaujamasi nustatytais teisės aktais, kurie apibrėžia sunaikinimo procedūrą. Šįkart sunaikintos ir sudegintos įvairių rūšių cigaretės be Lietuvos Respublikos akcizinių ženklų: „Minsk“, „Fest“, „Korona“, „LD“, „NZ Gold“ ir kt.

Procesą taip pat prižiūrėjo atstovai iš Lietuvos muitinės, Valstybinės mokesčių inspekcijos ir Valstybinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos.

Kauno apskr. VPK tokie naikinimai atliekami vidutiniškai 2-3 kartus per metus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vyr energetikas

Vyr energetikas portretas
Geresni laikai buvo kai degindavome adidas treningus ir kepures, puse darbuotoju man aciu turejo sakyti,. Apie cigaretes istorija iki siol nutyli.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
kur gamtosaugininkai ? tabaką laukams trešt , popierių ir kita perdirbt . Debilai valdo šalį .

Maruse

Maruse portretas
Ne per gerai gyvenam? Kam deginti, jeigu galima parduoti? Žmonės ir gabena tą kontrabandą dėl pinigų, o jūs ką darot? Pirma atlyginimus kelkit, o mokesčius mažinkit
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių