Quantcast

Ugniagesiai skubėjo į „Aušros“ gimnaziją, bet veltui

  • Teksto dydis:

Antradienį perpiet Kauno ugniagesiai skubėjo į „Aušros“ gimnaziją, tačiau vėliau paaiškėjo, kad pranešimas apie gaisrą – melagingas.

Šiek tiek po vidurdienio nepristatęs asmuo pranešė, kad Laisvės al. 95 kilo gaisras.

Šiuo adresu yra įsikūrusi Kauno „Aušros“ gimnazija. Pirmieji į ją atvykę ugniagesių ekipažai išorinių gaisro požymių nerado. Gimnazija išžvalgyta ir iš vidaus. Ugnies nė ženklo nebuvo ir ten.

Atšaukti kiti ekipažai, kurie jau buvo kelyje į pagalbą. Tokio masto objektui gesinti išsiunčiamos sustiprintos pajėgos.

„Su pranešėju susisiekti nebėra galimybės. Panašu į melagingą pranešimą“, – portalui kauno.diena.lt teigė Kauno ugniagesių atstovė Džiuginta Vaitkevičienė.

Gimnazijos direktorė Nerija Baltrėnienė portalui kauno.diena.lt pasakojo, kad apie galimą gaisrą sužinojo iš ugniagesių, kai šie apsilankė. „Buvo ką tik prasidėjusi pamoka. Neturiu, ką pakomentuoti. Ugniagesiai atėjo, paklausė, ar kur nors dega, ir viskas, išvažiavo. Pasakė mums numerį, iš kurio skambinta. Bandome surasti“, – kalbėjo gimnazijos vadovė.

Ugniagesiai atėjo, paklausė, ar kur nors dega, ir viskas, išvažiavo.

Ji sakė neįsivaizduojanti, kodėl pranešėjas pasirinko mokymo įstaigą ir kodėl būtent šią gimnaziją.

Pamokos nebuvo sutrikdytos. Jos vyko kaip vykę.

N. Baltrėnienė teigė, kad gimnazijos bendruomenė yra praėjusi mokymus, kaip elgtis gaisro atveju. Laimei, tokių žinių ir įgūdžių šiandien neprireikė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių