Quantcast

Troleibuse senjorą bandžiusi apvogti moteris pasiųsta į pareigūnų rankas

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai atliko ikiteisminį tyrimą, kuriame moteris įtariama itin įžūliai bandžiusi apvogti senyvo amžiaus vyrą. Laimei, greta buvusio kauniečio dėka, senjoras ne tik išsaugojo savo turtą, bet ir moteris, ketinusi įvykdyti vagystę, buvo nedelsiant sulaikyta.

Kovo 13 d. apie 11 val. senyvo amžiaus Žiežmarių gyventojas kartu su sutuoktine atvažiavę į Kauną, ketino vykti į Dainavos polikliniką. Netoli prekybos centro „Savas“ esančioje viešojo transporto sustojimo stotelėje įlipo į troleibusą ir buvo jau pasiruošęs pinigus bilietui įsigyti. Priėjęs prie vairuotojo kabinos padavė pastarajam pinigus, kol laukė spausdinamo bilieto, pasitikrino ar piniginė yra palto kišenėje, įsitikinęs, kad piniginę turi su savimi, pasuko link jo laukiančios žmonos.

Einant atsisėsti, vyras staiga pajuto, kad į kairę koją jam atsimuša kažkoks daiktas. Iš pradžių nesupratęs, kas nutiko, po kelių akimirkų pamatė ant troleibuso grindų begulinčią savo piniginę. Autobuse buvęs kitas vyras, kuris suėmęs už rankos laikė moterį ir pasakė senyvo amžiaus Žiežmarių gyventojui, kad ši moteris bandė pavogti jo piniginę. Sučiupta moteris supratusi, jog išsisukti greičiausiai nepavyks, pradėjo šaukti ir muistytis, vis mėgino ištrūkti, o ją laikiusiam vyriškiui rankomis sužalojo veidą. Nepaisant moters bandymų ištrūkti, pilietiško gyventojo dėka, 37 metų moteris buvo sulaikyta ir perduota pareigūnams.

Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai niekur nedirbančiai moteriai, kuri anksčiau ne kartą teistai už panašaus pobūdžio nusikaltimus, pareiškė įtarimus. Už pasikėsinimą įvykdyti vagystę ir fizinio skausmo sukėlimą, gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Kauno apylinkės prokuratūros 1-ojo skyriaus prokurorė, vadovavusi tyrimui, bylą kaltinamuoju aktu perdavė Kauno apylinkės teismo Kauno rūmams.

Kauno apskrities policijos pareigūnai dėkoja pilietiškiems gyventojams už neabejingumą matant daromą nusikalstamą veiką ir ragina visuomet apie pastebėtus bet kokius galimai daromus teisės pažeidimus nedelsiant informuoti policijos pareigūnus bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

stase

stase  portretas
tuoj grisiu is UK

vladas

vladas portretas
Manau,kad padorūs ir save gerbiantys piliečiai, nepirks bilietų ir neis į tų vagių ir kenkėjų čigonų koncertą.

Ne rome

Ne rome portretas
Bet čigonka.........
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių