Quantcast

Tragiška avarija Sargėnuose: jaunas motociklininkas žuvo vietoje

  • Teksto dydis:

Antradienio pavakarę – skaudi nelaimė Sargėnuose. Automobiliui susidūrus su motociklu, žuvo jaunas motociklininkas.

Pasak Kauno pareigūnų, pranešimas apie nelaimę Vandžiogalos plente gautas 15.52 val.

1955-aisiais gimusio vyro vairuojamas automobilis „Citroen C4“ sukdamas į kairę nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio motociklo „Kawasaki“ ir su juo susidūrė.

1996-aisiais gimęs motociklo vairuotojas žuvo vietoje.

 

 

 


Šiame straipsnyje: avarijaavarija LTSargėnaižuvo motociklininkasVandžiogalos plentas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonis

Jonis portretas
Visi žinom kaip važiuoja su ,,britvom,, ir kokios pasekmes būna.

IR VEL TAS PATS

IR VEL TAS PATS portretas
Bendrame kelyje visi transportų priemonių vairuotojai pagal taisykles laikosi nustatytų reikalavimų.Tai pirmiausia vienodas važiavimo greitis ir ženklų paisymas,rekomenduojamas atstumas tarp transporto priemonių atsižvelgiant į stabdymo kelia esant sausai ir šlapiai dangai,važiuojant motociku įvertinti maršruta,galimas kliūtis ir greitį.Aplamai tai britva yra sportinis motociklas,su juo pasilenkes lėtai nepavažiuosi nes neįdomu,o adrenalino norisi visiems.Britva turi būti skirtas tam tikrose aikštelėse,greičio žieduose ar specialiose trasose.Vien išvaizda pasako,kad tai sportinis motociklas palyginus čioperį kuris skirtas savo malonumui nuvažiuoti iš taško A į taška B,ir atgal.Nors kažkada ir britvų nebuvo,bet greitis savo padarydavo.Gaila motocikla vairavusio vaikino,ir tuo pačiu užuojauta artimujų.Perkant tokį daikta kartais ir apie savo ateitį ir sauguma pagalvoti reikia.Jau nuo seno sakoma ir visiems žinoma,nusipirkai motocikla- nusipirk ir ......

Aś portretas
Ar nors vienas matet, tą įvykusia nelaime, kad komentuojat?. Va žioplių po visko filmuojančių tai tikrai buvo. Šitoj situacijoj nepateisinu nei vienos pusės. Užuojauta, žuvusio vaikinuko artimiesiems, draugei, draugams. O kitai pusei palinkesiu stiprybes.
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių