Quantcast

Toliau triuškinami narkotikų platintojai: sulaikyti septyni iš amfetamino lobę asmenys

  • Teksto dydis:

Kauno kriminalistai balandžio pradžioje sulaikė septynis asmenis, kurie įtariami labai dideliu amfetamino kiekio disponavimu.

Dar 2022 metų viduryje Kauno kriminalistams gavus patikimos informacijos, kad vienas Kauno miesto gyventojas galimai platina narkotines ir psichotropines medžiagas labai dideliais kiekiais, buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas šioms nusikalstamoms veikoms atskleisti.

Pareigūnams tiriant gautą informaciją bei atliekant slaptus ikiteisminio tyrimo veiksmus, buvo identifikuotas ne viename Lietuvos mieste veikęs psichotropinės medžiagos – amfetamino – platinimo tinklas, kuris apėmė neteisėtą disponavimą psichotropinėmis medžiagomis nuo gamybos iki platinimo gatvėje.

Surinkus pakankamai duomenų, balandžio 4 dieną Kauno kriminalistai atliko sulaikymo operaciją, kurios metu sulaikyti bei įtarimai pareikšti septyniems asmenims. Įtariamiesiems skirtos griežčiausios kardomosios priemonės – suėmimai.

 

 

Atliktų kratų metu pas įtariamuosius rasta apie 23 kg psichotropinės medžiagos – amfetamino, 662 vnt. „guminukų“, turinčių savo sudėtyje psichotropinių medžiagų, apie 2 kg kanapių bei jų dalių, 330 ml. talpą su viduje esančiu skysčiu, kurio sudėtyje galimai yra narkotinių ar psichotropinių medžiagų. Kratų metu pas įtariamuosius taip pat rastas nelegaliai laikomas ginklas ir šoviniai.

Kauno policijos nuotr.

Atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis labai dideliu kiekiu. Už tai gresia laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vanda

Vanda portretas
Kada pradės šaudyt tokius pardavėjus tada bus tvarka...

Istorijos mokytoja

Istorijos mokytoja portretas
Gal jie uždirbinėjo lėšas šeimų maršui ? Ar mirštančiai Uspaskicho partijai ?

Net

Net portretas
Inicialų asmenų nėra. Kai nuteisė žmogų už pasakyta teisybę kaip " šmeižika", buvo pilnas vardas Todėl kad galimai korupcinėje byloje buvo prokurorė užsakyta. Tada iš karto str atsirado Kauno dienoje, kur nei vieno žodžio teisybės. Pakraupau ką veikia mūsų teisėsauga, teismai ir prokurorai. Reiškia nuteisia nekalta ir dar propoganda melaginga užsiima. O gal tai atsiskaitymas užsakovui, kad darbas jau padarytas? Baisu kas vyksta toj supuvusioj sistemoj. Tai mano nuomonė ( Agresoriams). Nes juk už pasakyta teisybę LT gali užsidirbti teistuma
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių