Quantcast

Tiriamas konfliktas, per kurį valdininkas švaistėsi peiliu: ieškomi liudininkai

  • Teksto dydis:

Gegužės 14 d. policija pranešė, kad įsiplieskus konfliktui kelyje Kauno rajono savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Sergejus Lemziakovas peiliu sužalojo kitą vairuotoją. Šiuo metu vis dar atliekamas ikiteisminis tyrimas, todėl pareigūnai prašo visuomenės pagalbos.

Kitą dieną po įvykio Policijos departamentas pranešė, kad konfliktas tarp vairuotojų įvyko ankstų antradienio rytą Raudondvario plente.

Policija skelbė, kad „Audi A4“, vairuojamą 27-erių vyro, pasivijo Kauno rajono savivaldybės administracijai priklausantis automobilis „Opel Mokka X“, kurį darbo metu vairavo Kauno rajono savivaldybės darbuotojas.

Automobiliams sustojus kelio kelkraštyje, tarp vairuotojų kilo konfliktas, kurio metu „Opel Mokka X“ vairuotojas peiliu dūrė „Audi A4“ vairuotojui į koją.

Vyras dėl durtinės žaizdos kojoje, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Valdininkas teigia, kad gynėsi

Pats S. Lemziakovas po įvykio BNS sakė tramdęs „kelių erelį“, kuris pats išprovokavo konfliktą ir agresyviai elgėsi, todėl savivaldybės darbuotojui teko nuo jo gintis.

„Aš iš paskos važiavau, filmavau registratoriumi. Jis tai pastebėjo, pradėjo stabdyti, blokuoti. Nei norėjau su juo kontakto, nei aš jį stabdžiau, važiavau toliau. (...) Jis pradėjo daryti spūstį: aš lenkti, jis neduoda, jis stabdyti, jis irgi stabdo, lenda pro langą“, – pasakojo savivaldybės darbuotojas.

Valdininkas sako sustojęs prie parduotuvės, tai padarė ir minėtasis vairuotojas. Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas sakė prisistatęs ir informavęs, kad jo pažeidimai buvo užfiksuoti.

„Jis iššoko iš mašinos, už atlapų, padarė užpuolimą. (...) Buvo susistumdymas, prasidėjo muštynės, jis bandė man suduoti“, – sakė jis.

Savivaldybės darbuotojas teigia įspėjęs pažeidėją ir išsitraukęs peilį, skirtą išsigelbėti iš automobilio avarijos atveju. Vyrui nenurimus, dūrė jam į koją.

„Aš paskambinau 112, išsikviečiau policiją, greitąją. Paskui jis paskambino į 112. Kodėl policija pagal jo iškvietimą sureagavo ir pagal jį suformino tą pirminę informaciją, aš negaliu pasakyti“, – kalbėjo S. Lemziakovas.

Jis teigia parašęs pareiškimą dėl grasinimo valstybės tarnautojui panaudojant fizinį smurtą.

Portalo žiniomis, S. Lemziakovas anksčiau dirbo policijoje, vadovavo Garliavos policijos komisariatui.

Ieško liudininkų

Praėjus savaitei incidento policija išplatino informaciją, kad šiuo metu vis dar atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Pareigūnai ieško šio įvykio liudininkų.

Asmenis, mačiusius šį įvykį ar Raudondvario pl. minėtu laikotarpiu pastebėjusius įtartinai kelyje manevruojantį „Audi A4“ automobilį, ar žinančius bet kokios reikšmingos informacijos prašoma kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 223 726, (8 700) 60 654 arba (8 37) 30 34 50, arba el. paštu asta.lesciauskiene@policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Margie Sanchez

Margie Sanchez portretas
„Google“ už kiekviena darbo savaite internetu sumokejo nuo 5000 iki 8000 euru. Aš uždirba pirma savaite 7286 € iš „Google“ ir esu nuolatinis studentas, o laisvalaikiu dirbau 2 vaLandas per diena. kiekvienas žmogus gali prisijungti prie šio darbo ir pradeti uždirbti tik po šios svetaines. >>>>>>>>>>>>>> www.WorkLinks3.com

vytautas777

vytautas777 portretas
tokioje situacijoje paemus peili, gali žmogus ir kita užversti. su logika truputuka ne gerai žmogui, i arteriją ivaryk peili, pvz. kojos arterija, 5 minutes ir ragas jei dar negreičiau. Narkomanai, zoniniai griebiasi peilio, bet normaliam žmogui griebt peilį, yra kazkas negerai

Artūras

Artūras portretas
Pasirodo, policija su peiliais vykdo teisingumą.
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių