Quantcast

Tarp šiukšlių bute – moters lavonas: patekti į vidų policijai ir ugniagesiams prireikė pastangų

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą gavę pranešimą apie iš buto sklindantį tvaiką į Aukštuosius Šančius sulėkė pareigūnai ir ugniagesiai. Į vidų pro duris specialiosioms tarnyboms patekti nepavyko net ir jas atvėrus, todėl teko ropštis pro langą. Patalpose, tarp sukrautų daiktų, rastas moters lavonas.

Kaip pasakojo Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovė Odeta Vaitkevičienė, į iškvietimą Kaune, Verkių gatvėje, pareigūnai vyko rugsėjo 2 dieną, 20.38 val. Pranešime informuota, kad iš buto sklinda nemalonus kvapas, o ten gyvenančios moters nematyti jau kelias dienas.

Atvykę ugniagesiai laužtuvu atidarė duris, tačiau į buto vidų patekti nebuvo įmanoma dėl ten sukrautų šiukšlių. „Į patalpas pavyko patekti pro langą. Sukrautų daiktų krūvoje pastebėtas kūnas. Nustatyta, kad tai – moteris, gimusi 1940 metais. Ant kūno smurto žymių nesimatė. Atliekamas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti“, – detalizavo Kauno apskrities VPK atstovė.

Be viso to, 23.07 val. specialiosioms tarnyboms teko kviesti ir „Nuaro“ darbuotojus, nes buto viduje buvo rastas šuo. Gyvūnui suteikta specialistų globa.

Pasak Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovės Džiugintos Vaitkevičienės, ugniagesiai pakartotinai į įvykio vietą vyko jau po vidurnakčio, kad išneštų rastą moters lavoną, kai sanitarinė tarnyba atlaisvino butą nuo sukrautų šiukšlių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip tai taip ,ale....

taip tai taip ,ale.... portretas
Reik patikrint Kauno socialinės rupybos darbuotojų būklę : jos tikriausiai taip pat jau senai išmirė .P.S. nė kiek neabejoju ,kad joms senai A+ A . Idomu tik ,ar pinigai jų algoms tebemokami?

Jooooooooooooooo \\\\\.../////

Jooooooooooooooo   \\\\\...///// portretas
europa.

TOKIEMS -TOKIOMS

TOKIEMS -TOKIOMS portretas
REIKALINGA DIKTATŪRA...NES KITAIP KENTĖS VISI , YPAČ KLAIMYNAI..ĮDOMU, AR BUVO PRATESTUOTA DĖL KOVID19 ???
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių