Quantcast

Tarnybų sujudimas Kauno centre: skubėta į tragediją, atvykta į tragikomediją

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 17-ąją apie 13.30 val. Kauno specialiosios tarnybos vėl skubėjo prie vieno Kęstučio gatvės pastato, kuriame prieš aštuonis mėnesius jau įvyko tragedija – žuvo iš antro aukšto iškritęs langus keitęs darbininkas. Pagal gautą pranešimą iš pravažiuojančio vairuotojo, šį kartą panašus likimas ištiko moterį.

„Ant renovuojamo namo pastolių žemyn galva pakibusi moteris! Galva nejuda – panašu, kad įstrigusi, nors jau – ant pėsčiųjų tako!“ – tokį susijaudinusio žmogaus pasakojimą užregistravo Bendrasis pagalbos centras. Skambinusysis negalėjo net nurodyti tikslaus adreso. Tepasakė, kad viskas įvyko tarp Gedimino ir A.Mickevičiaus gatvių.

Į įvykio vietą išskubėję ugniagesiai gelbėtojai rado nelaimėlę ties pastatu, esančiu Gedimino ir Kęstučio gatvių sankirtoje. Ji gulėjo ant apsauginių šaligatvio atitvarų. Ir buvo kruvina, tačiau sąmoninga. Netoliese mėtėsi ir kažkas panašaus į nedidelę alkoholio tarą.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Tačiau pastato, ties kuriuo aptikta ši moteris su iškalbingu kvapu, antrojo aukšto langas buvo praviras. O niekas iš galimų jo gyventojų ar čia įsikūrusių įstaigų darbuotojų nebuvo išbėgęs į gatvę. Todėl nuspręsta pabandyti patikslinti įvykio aplinkybes, pasilypėjus iki šio lango ugniagesių gelbėtojų kopėčiomis.

Tai padariusiems policijos pareigūnams netrukus teko konstatuoti, kad langą per karščius atsidariusios čia gyvenančios studentės iš užsienio neturi nieko bendro su tuo, kas nutiko 56-erių metų nelaimėlei.

Ant renovuojamo namo pastolių žemyn galva pakibusi moteris!

Liko vienintelė versija, kad ji, būdama neblaivi, greičiausiai užkliuvo už šalia šio pastato, rekonstruojant Kęstučio gatvę, sukrautų šaligatvio apsauginių atitvarų.

Kuo visa tai baigėsi, greitosios pagalbos medikai, kuriems nelaimėlė buvo perduota jau su ugniagesių gelbėtojų uždėtu kaklo įtvaru, ko kas negali pasakyti. Ji išvežta apžiūrai į gydymo įstaigą.

„Pirminės apžiūros metu jokių atvirų lūžių nekonstatavome“, – portalui kauno.diena.lt teigė Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Artas

Artas portretas
Ne pirmas atvejis..sioje "rekonstruojamoje" gatveje ne viena desimtis zmoniu jau susizalojo ar suzalojo kitus, vien per pora menesiu. Niekam tai neidomu, kad rekonstrukcija vyksta neprofesionaliai, grubiai pazeidziant sauguma. , nes "kazkas" matyt siekia savo "interesu" bet kokia kaina...

Anonimui

Anonimui portretas
Ji geriau žino kiek jai reikia lakt!!!....

senjoras

senjoras portretas
Bet kiek reik turėt sveikatos per karščius gert?ne veltui senovėj sakydavo-kur girtas griūva,velnias pagalvėlę pakiša..
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių