Quantcast

Tarnybos lėkė į Krėvės prospektą: vyras tvirtino sergantis COVID-19, bet durų neatidarė

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą Kauno specialiosios tarnybos skubėjo į Krėvės prospektą. Vyras tvirtino, kad serga koronavirusu ir prašė medikų pagalbos. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad pranešimas buvo melagingas.

„17.44 val. gautas greitosios medicinos pagalbos (GMP) pranešimas, kad vyras kvietė medikus dėl sveikatos sutrikimų, serga koronavirusu. GMP atvyko nurodytu adresu, vyriškis neatidarė durų, buvo reikalinga pagalba patekti į vidų“, – rašoma Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos paros įvykių suvestinėje.

Į nurodytą vietą pagelbėti GMP brigadai atvyko ir ugniagesiai, ir pareigūnai.

Kaip portalo žurnalistus informavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovė spaudai Džiuginta Vaitkevičienė, bute girdėjosi skambantis telefonas.

„Policijos pareigūnai per Nacionalinį visuomenės sveikatos centrą nustatė, kad nurodytu adresu sergančių COVID-19 nėra, medikus kvietė galimai neadekvačiai besielgiantis asmuo. 18.02 val. pareigūnai priėmė sprendimą durų nelaužti, pranešimas melagingas, nurodytu adresu buvęs ne vienas kvietimas“, – teigė Dž. Vaitkevičienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Stal

Stal portretas
Keista tvarka... mane JAV buvo apendicitas staiga užpuolęs, buvo paskambinta 911 kad va žmogus vemia, skauda pilva, panašu kad apendicitas, atsiųskite greitąją... ok... po 3 minučių atlekė gaisrininkai, mentai, tik vėliau greitoji, ir galų gale man teko $440 sumokėti gaisrininkams... o čia bl, ai... melagingas iškvietimas... ir ne pirmas... tai alio, tipo dzin kad pajėgos trukdomos? Kažkam kitam tos kelios minutės kai jie buvo ten galėjo kainuoti gvybę!

kiesa

kiesa portretas
Atvažiavo pastovėjo už durų ir išvažiavo kodėl nelauže durų gal žmogus ten numirė

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Tokiam lopui nieko nebus , o jei išeisi ant kalniuko su rogutėm , bauda
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių