Quantcast

Svetimkūnis nuteistojo kelnaitėse pridarė jam teisinių problemų

  • Teksto dydis:

Pravieniškių pataisos namai-atviroji kolonija praneša apie dar vieną sėkmingą operaciją perimant iš nuteistųjų jiems draudžiamus turėti daiktus. Šį kartą radinys buvo išskirtinis.

Pranešama, kad vieno iš darbo grįžtančio Antrajame sektoriuje bausmę atliekančio nuteistojo tarpukojyje Saugumo valdymo skyriaus pareigūnas užčiuopė kvadratinės formos kietą daiktą.

Toliau viskas vyko kaip pagreitintame kine: vedant šį nuteistąjį į patalpą, skirtą detalesnei kratai, jis pats išsitraukė iš kelnaičių rudos spalvos 6 x 9 cm dydžio gabalą ir numetė šį minėtoje patalpoje ant stalo.

Įtariant, kad tai – galimai narkotinė ar psichotropinė medžiaga, rastas daiktas perduotas Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybai – tolimesniems veiksmams atlikti.

Patys Pravieniškių pataisos namai apie šį praėjusio penktadienio vidurdienio radinį savo svetainėje pranešė tik po keturių dienų.

Anot laikinai Antrajam šios įkalinimo įstaigos sektoriui vadovaujančio Sigito Sadonio, jų Kriminalinės žvalgybos valdyba jau pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis. Kadangi galimai su jomis įkliuvę nuteistasis dirbo įkalinimo įstaigos teritorijoje, o ne už jos ribų, įtariama, kad pas jį rasti kvaišalai buvo slapčia įmesti per pataisos namų tvorą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arba

Arba portretas
Esant neveiksniam KD imuniteto skyriui paketas ineštas pareigūnų.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių