Quantcast

Šventiniuose blokpostuose darbo apstu: apgręžti 129 automobiliai, įkliuvo ir neblaivūs vairuotojai

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Kauno apskrities pareigūnams teko apgręžti 129 vairuotojus. Sučiupta ir nemažai Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidėjų. Kai kurie iš jų sėdo prie vairo neblaivūs.

Pasak pareigūnų, balandžio 3 dieną Kauno apskrityje esančiuose judėjimo kontrolės patikros postuose pareigūnai sustabdė ir patikrino beveik 7 tūkst. transporto priemonių. Iš jų 129 teko apsisukti.

Taip pat patikrinimų metu išaiškinti ir 35 įvairūs KET pažeidimai, tarp kurių – trys neblaivūs vairuotojai. Du iš jų sėdėjo prie sunkiasvorių transporto priemonių, o vienas – vairavo lengvąjį automobilį „VW Passat“.

Kaunietis Jonas portalo žurnalistams šeštadienį pasakojo, kad policijos ekipažų mieste buvo daugiau nei įprastai. „Mieste labai daug policijos, jie čia gal daro mini reidus“, – svarstė kaunietis.

O štai prie parduotuvių žmonės nesibūriuoja – čia Jonas didelių eilių šeštadienį nepastebėjo. „Gal kelių žmonių eilės lauke būna, bet greitai išsiskirsto“, – tarstelėjo vyras.

Skaitytojas Paulius pasakojo šeštadienį važiavęs link Prienų – čia poste dirbo gausios pajėgos. „Važiuojant nuo Garliavos link Alytaus ir Prienų poste dirba ir Šaulių sąjunga, ir Karo policija, ir ugniagesiai gelbėtojai“, – vardijo vyras.

Kaip skelbta anksčiau, užtikrindama judėjimo tarp savivaldybių ribojimą ilgąjį Velykų savaitgalį policija intensyviau tikrina automobiliais ir viešuoju transportu vykstančius žmones. Policijos departamento atstovas R. Matonis BNS sakė, kad kiekvieną savaitgalio parą šalyje reikalavimų laikymąsi užtikrins apie 1,1 tūkst. policijos pareigūnų ir apie 400 socialinių partnerių – šaulių, pasieniečių, Viešojo saugumo tarnybos pareigūnų, policijos rėmėjų ir kitų.

Generalinio policijos komisaro pavaduotojo Arūno Paulausko teigimu, patikrinimai vyks visą parą. „Didžiausias intensyvumas bus didžiausio automobilių judėjimo metu, bet vairuotojai turėtų nenustebti net jei ir nakties metu jie bus sustabdyti ir bus patikrinta, ar jie keliauja savivaldybėje, turėdami pagrindą“, –  sakė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lapatai

Lapatai portretas
Bereikalingas darbas. Va, jei iš 7000 tik 100 būtų galima praleisti... Tada taip. O čia... Kova su niekuo. Vaikų darzelis. Greičiausiai jie net nežino ką reiškia karantinuoti ir kada tai reikia daryti.

Corona

Corona portretas
Dėl 2% nelegalų apsimoka stabdyti 7000 su popieriais??? Puiki kova su covid platinimu...

to tokio absurdo...

to tokio absurdo... portretas
iskelkit viena veliava -vaivorykstes,busit paliktas ramybej visiems laikams,niekas nedris p***i baudomis...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių