Quantcast

Sunkiai apgirtęs Kėdainių rajono tarybos narys, dainininkas K. Valionis sukėlė eismo įvykį

  • Teksto dydis:

Sunkiai apgirtęs Kėdainių rajono tarybos narys Kęstutis Valionis nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į stovintį automobilį, ketvirtadienį pranešė laikraštis „Kėdainių mugė“.

Pasak laikraščio, politikas prie vairo buvo sulaikytas pirmadienį apie 18 valandą, kuomet Kėdainių rajone, Vilainių kaime, nesuvaldė automobilio „Audi A8“ ir kliudė stovintį automobilį „Audi A4“.

Automobilio vairavusiam 1960 metais gimusiam vyrui policijos pareigūnai tuomet nustatė sunkų girtumo laipsnį – 2,85 promilės.

Kėdainių rajono laikraščio teigimu, trečiadienį ryte Kauno apskrities policija patvirtino, kad eismo įvykį sukėlė viešas asmuo K.V.. Rajono taryboje tokius inicialus turi tik vienas asmuo – Kęstutis Valionis, priklausantis frakcijai „Mūsų krašto sėkmei“.

Šios frakcijos lyderis Kėdainių rajono meras Valentinas Tamulis laikraščiui sakė apie eismo įvykį sužinojęs ketvirtadienį.

„Apie tai, kad tarybos narys Kęstutis Valionis pateko į eismo įvykį, sužinojau šiandien (gruodžio 17 d.), pakalbėjęs su juo asmeniškai. Šiuo metu dėl įvykio vyksta tyrimas. Pasibaigus tyrimui bus priimti atitinkami sprendimai“, – cituojamas V. Tamulis.

Anot „Kėdainių mugės“, K. Valionio elgesys taryboje turėtų būti svarstomas penktadienį.

K. Valionis yra 2010 metų Kėdainių krašto kultūros premijos laureatas, Truskavos kultūros centro meno vadovas, kelių meno kolektyvų vadovas, dainavo grupėje „Pusbroliai Aliukai ir sesutė“.


Šiame straipsnyje: avarija LTsukėlė eismo įvykįKęstutis Valionissunkiai apgirtęs

NAUJAUSI KOMENTARAI

mero vardadienis

mero vardadienis portretas
ten visa savivaldybe pyle i leika tik vieni pesciom o kiti ratuoti grizo

A

A portretas
kad avarija padarė tai baikos , bet kad jau alkoholis tai jau dainorėlio tragedija , gali dar blaiviai gyventi , bet jau tik absoliučiai

ALGIS

ALGIS portretas
Ko čia stebitės , į seimą išrenkami teisiami arba teisti asmenys , o čia tik miestelio tarybos narys, Anušauskas pasakytų ''SOVIETŲ'' narys .
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių