Quantcast

Sumaištis Šilainiuose: lifto kaliniais tapę medikai su ligoniu šaukėsi ugniagesių pagalbos

  • Teksto dydis:

Pirmadienio popietę Kauno ugniagesiai gelbėtojai kviesti į vieną prieš 35-erius metus statytą Kuršių gatvės daugiabutį vaduoti greitosios medikų, įstrigusių lifte su ligoniu.

Pranešimas skambėjo grėsmingai: „Lifte užstrigo dvi greitosios brigados su sunkiasvoriu ligoniu! Reikia skubios pagalbos!“.

Anot ugniagesių gelbėtojų atstovės, šis pranešimas 12.42 val. gautas iš Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties operatorės.

Šilainiuose, Žemaičių plente komandą turintys ugniagesiai gelbėtojai buvo įvykio vietoje už keturių minučių po pranešimo.

Atvykus, paaiškėjo, kad jų pagalbos tereikia padėti nunešti lifte su medikais įstrigusį ligonį iki greitosios automobilio. Lifto kaliniai jau buvo išsilaisvinę.

Sprendžiant iš tokios įvykių eigos, panašu, kad liftas greičiausiai sustreikavo dėl per didelio juo besinaudojusiųjų svorio. Kita vertus, panašu, kad mažiau žmonių tiesiog nepajėgė įnešti į jį sunkiasvorio ligonio.

Šiandien portalui kauno.diena.lt bandant išsiaiškinti Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stotyje daugiau šio įvykio aplinkybių, jos darbuotojų nuomonės išsiskyrė. Vieniems tai buvo jų darbo kasdienybė. Kiti buvo linkę labiau akcentuoti, kad pastaruoju metu padaugėjo melagingų pranešimų apie tokius atvejus, kuriais kažkas mėgaujasi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių