Quantcast

Sulaikyti trys narkotikus platinę Kauno ir Jonavos rajono gyventojai

  • Teksto dydis:

Sulaikyti trys narkotikus platinę Kauno ir Jonavos rajono gyventojai, trečiadienį pranešė Kauno apskrities policija.

Jos teigimu, 1982, 1987 ir 1989 metais gimę asmenys galimai platino narkotines ir psichotropines medžiagas, kurias laikė paslėpę vieno iš jų sodyboje.

„Manoma, kad šie asmenys taip pat galėjo tiekti narkotines ir psichotropines medžiagas tolimesniam platinimui, t.y. neteisėtų medžiagų platinimo „taškams“, – rašoma pranešime.

Atlikus kratas, pas 1989 metais gimusį įtariamąjį rasta augalinės kilmės narkotinių medžiagų – kanapių ir jų antžeminių dalių bei galimai narkotinės medžiagos – kokaino.

1987 metais gimusio įtariamojo gyvenamojoje vietoje kratos metu rasta psichotropinės medžiagos – amfetamino ir augalinės kilmės galimai narkotinių medžiagų – kanapių bei jų antžeminių dalių.

Anot pareigūnų, du iš trijų įtariamųjų žinomi teisėsaugai.

„Du iš trijų įtariamųjų praeityje teisti už visą eilę įvairių nusikaltimų: turto prievartavimą, sukčiavimą, vagystę, neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, dokumentų klastojimą ir kitus nusikaltimus“, – teigė policija.

Visiems sulaikytiesiems paskirtos griežčiausios kardomosios priemonės – suėmimai.

Pareigūnai atlieka tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Vienam įtariamajam už tai gresia laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dešimties metų, dviem likusiems – nuo dešimties iki penkiolikos metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tuoj konservai

Tuoj konservai  portretas
Mokescius pakels visi prekiaus

už nieką

už nieką portretas
15 metų?normalu?aborigenai barbarai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių