Quantcast

Sulaikytas vyras, įtariamas per avariją pražudęs motorolerio vairuotoją

Kauno apskrities policija ketvirtadienį pranešė apie sulaikytą vyrą, kuris įtariamas antradienį Kėdainių rajone mirtinai partrenkęs motorolerio vairuotoją ir pabėgęs iš įvykio vietos.

Policija pranešė, kad 1986-aisiais gimęs vyras buvo sulaikytas trečiadienį vakare Kėdainiuose, kai jį einantį Babėnų gatve pastebėjo policijos pareigūnai.

Vyras buvo sulaikytas ir pristatytas į Kėdainių rajono policijos komisariatą. Pastebėjus sužalojimus veido ir kojų srityse, jis buvo nugabentas į gydymo įstaigą, o po apžiūros blaivus vyras buvo pervežtas į Kauno apskrities policijos areštinę.

Pareigūnų teigimu, vyras kol kas parodymų nedavė.

Mirtinas eismo įvykis nutiko antradienį, apie 19 valandą. Automobilis „VW Transporter“, vairuojamas nenustatyto vairuotojo, partrenkė keliu važiavusį motorolerį, kurį vairavo 1982-aisiais gimęs vyras. Motorolerio vairuotojas avarijoje žuvo.

Iš karto po įvykio buvo pradėta „VW Transporter“ vairuotojo paieška.

Ikiteisminį yrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

Sulaikytam vyrui, jei jo kaltė bus įrodyta teisme, gresia laisvės atėmimas iki aštuonerių metų. 


Šiame straipsnyje: žuvo motorolerio vairuotojasavarija LTsulaikytas įtariamasispasišalino iš įvykio vietos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Manau

Manau portretas
NELAIMĖS gali atsitikti bet kam.....Jei žmogus sąžiningas ir padarė viską kad pagelbėti nelaimėliui turi buti TIK administracinė arba laisvės neatimanti atsakomybė...JEI PABĖGO IR ŽMOGUS ŽUVO KALĖJIMAS IKI 10 METŲ......

kavenskis

kavenskis portretas
cia priejo korona ir sako : traukit i statistika!!!

Kopūstas.

Kopūstas.  portretas
Kas čia per įstatymai jog tipo iki 8 metų laisvės atėmimas už žmogaus nužudymą? Plius jis dar ir Pabėgo, tai aš jąm minimaliai klijuočiau iki Gyvos galvos!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių