Quantcast

Sukrečianti nelaimė Kauno klinikose: jau antra per kelias dienas

  • Teksto dydis:

Šiąnakt mįslingomis aplinkybėmis žuvo prieš keturias dienas į Kauno klinikas atvežtas 87-erių metų pacientas iš Prienų rajono. Apie 3 val. nakties jis aptiktas šešiaaukščio Kardiologijos klinikos, kurioje gydytas, pastato papėdėje.

Pirminiais duomenimis, senolis iškrito pro Išėminės širdies ligos skyriaus, į kurį buvo perkeltas išvakarėse, palatos langą trečiajame šio pastato aukšte.

Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą velionio mirties priežasčiai nustatyti. Beje, jau antrą per kelias dienas dėl panašių įvykių Kauno klinikų miestelyje.

Šeštadienio paryčiais, apie 6.30 val., negyvas pacientas, dėl kurio mirties priežasties taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas, buvo aptiktas Kauno klinikų centriniuose rūmuose įsikūrusios Gastroenterologijos klinikos tualete. Velioniui buvo 68-eri.


Šiame straipsnyje: Kauno klinikosiškrito pro langątragedija Kauno klinikosemirė pacientasnegyvas pacientaskardiologijos klinikapagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

A

A portretas
Žmogui širdis sunegalavo pradėjo dusti atidarė langą kad gal įkvėptų o prarado sąmonę iskrito

Jonas

Jonas portretas
Žmonės gėda nuo tokių komentarų... Nė vienas nežinot tiesos, bet svarbu plakt liežuviais... Nebuvo jis sutrikusios psichikos kaip čia kiti rašo ,buvo pilnam prote sulaukęs tiek metų ir tik vienas Dievas težino kodėl taip nutiko.. Didžiausia užuojauta artimiesiems..

Chi

Chi portretas
Senatvė, vienatvė :(
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių