Quantcast

Sudegę garsaus chirurgo automobiliai: tyrimą perėmė gaujas persekiojantys pareigūnai

  • Teksto dydis:

Nemažą atgarsį sukėlusį gaisrą Pelėdų kalne, per kurį ugnies grobiu tapo du visureigiai, kuriais naudojosi žinomas Kauno plastikos chirurgas Saulius Vikšraitis, nuo šiandien tiria Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdyba.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, šio įvykio tyrimą minėti su Kauno gaujomis besigalinėjantys pareigūnai perėmė nukentėjusiajam įvardinus galimą įtariamąjį.

„Mes įtariame kaimynus“, – kitą dieną po šio įvykio S.Vikšraitį citavo ir vienas interneto portalas, perpasakodamas esą išvakarėse su nukentėjusiuoju įvykusį pokalbį. Nors šis tądien, kaip įmanydamas, vengė žiniasklaidos.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, įvardintas asmuo ar jo aplinka – gerai žinomi teisėsaugai.

Nukentėjusysis linkęs jį įtarti dėl turėto konflikto, pirminiais duomenimis, susijusio su pinigais.

Mes įtariame kaimynus.

Kaip jau rašyta, policija yra pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl svetimo turto sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu.

Kol kas įtarimai dar niekam nepareikšti.

Pirminiais duomenimis, vienas iš sudegintų „Land Rover Range“ buvo apie poros metų senumo ir jo vertė buvo šešiaženklė. Abu jie, patikslintais duomenimis, buvo registruoti S.Vikšraičio, gyvenančio už kelių namų nuo įvykio vietos, plastinės chirurgijos centro vardu. Sudegė ir šalia visureigių stovėjęs „VW Passat“, priklausantis kitam šios gatvės gyventojui.

Apie šį gaisrą Žaliojoje gatvėje buvo pranešta naktį iš gegužės 6-osios į 7-ąją - 03.16 val.

Į Bendrąjį pagalbos centrą skambino kažkas iš chirurgo kaimynų. Pirminis pranešimas buvo, kad dega vienas automobilis.

Tačiau, ugniagesiams per dešimt minučių atskubėjus į įvykio vietą, atvira liepsna degė jau abu „Range Rover“. Ugnis kabinosi ir į greta jų stovėjusį „VW Passat“.

 

 

Lokalizuoti gaisrą pavyko tik beveik po pusvalandžio. O galutinai jis užgesintas tik apie ketvirtą valandą.

Per tą laiką, kaip pranešama įvykių, į kuriuos teko vykti Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesiams gelbėtojams, suvestinėse, išdegė visos degios vieno „Range Rover“ dalys bei termiškai paveiktas kėbulas. Apdegė ir kito „Range Rover“ padangos bei termiškai paveiktos kėbulo dalys. Išdegė ir „VW Passat“ keleivių salono degios dalys, termiškai paveikta bagažinė bei kėbulas.

Ugniagesiai gelbėtojai pranešė apie šį įvykį policijai dar tebegesindami gaisrą, nes, kad tai – padegimas, buvo aišku iš karto.

„Kauno dienos“ nuotr.

Portalui kauno.diena.lt prisiskambinti S.Vikšraičiui po įvykio nepavyko. Paskambinus minėto privataus jo plastinės chirurgijos centro Savanorių prospekte telefonais, šiais atsiliepusi moteris teigė, kad savininkas yra labai užsiėmęs.

S.Vikšraitis internete prisistato, kaip plastinės ir rekonstrukcinės mikrochirurgijos pradininkas Kaune, įdiegęs naujas operacijų metodikas. Jis yra ir Rotary klubo narys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nepasiseke

Nepasiseke portretas
Greiciausiai kokiai lietuvos madame ar "izymybei" mazesnius tesmenis idejo:/ kerstas saldus

Nustebau

Nustebau portretas
Kauniečiu komentarai siaubingi. Atrodo akmens amzius . Sedit ikalinti narvuose ir lojate. Greiciausiai pavydas jusu nevykeliu smegenyse kaip auglys iauges. Uzuojauta jums , o ne daktarui . Daktaras isspes savo problemas , o jus tiesiog jau beviltiski ligoniai . Jusu diagnoze - puvimas ir irimas is vidaus . Dar karta uzuojauta jusu motinom, kurios tikejosi ne pelesius pagimdyti ir uzauginti. Uzuojauta ir jusu paciu vaikam, kad tevai tik atliekos.

Piktas

Piktas portretas
Daktarelis. Per karantina neuždirba pinigelio, tai ir sumislyjo atsiimti nors už kibirą iš draudimo!
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių