Quantcast

Su sirenomis – į pagalbą verkiančiai mažylei

  • Teksto dydis:

Šio pirmadienio rytas bene sunkiausias buvo vienai Laisvės alėjoje gyvenančiai mažylei ir jos mamai. Į pagalbą joms su įjungtomis sirenomis, perskrodusiomis miesto centrą, skubėjo ugniagesių gelbėtojų autocisterna.

Ši pamokanti nelaimė įvyko apie 9.30 val. Maždaug tokiu laiku susijaudinusi moteris Bendrajam pagalbos centrui pranešė apie namuose užsitrenkusią ir iš išgąsčio pravirkusią už šarvuotų buto durų likusią vienerių metų mažylę.

Nemuno gatvėje įsikūrusios Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos 1-osios komandos autocisterna įvykio vietoje – prie vieno Laisvės alėjos triaukščio – buvo per kelias minutes, kurios išsigandusiai mamai turbūt virto amžinybe.

Įvertinę situaciją, ugniagesiai gelbėtojai nusprendė negadinti buto durų, už kurių buvo likusi mamai vos iškėlus koją į laiptinę jas iš vidaus užsukusi mažylė. Pas ją ugniagesiai gelbėtojai pateko kopėčiomis, pasilypėję jomis iki antro aukšto.

Be paliovos raudanti mažylė vėl susitiko su mama ugniagesiams gelbėtojams laužtuvu išlaužus langą ir atidarius iš vidaus buto duris.

Nors tai – ne pirmas kartas, kai per vaikų išdaigas jų tėvai, seneliai ar auklės lieka laiptinėse arba būna įkalinti balkonuose, besikartojantys tokie specialiųjų tarnybų iškvietimai primena ne tik neprarasti budrumo, bet ir nepaleisti iš rankų mobiliojo telefono. Būtent juo – tik neaišku, ar savo, ar kaimyno, o gal net praeivio pasinaudojo, kviesdama pagalbą, ir šiandien tokioje situacijoje atsidūrusi, tačiau nesutrikusi mažylės mama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Gal msma laikrascio ar zurnalo ejo pasiimt is pasto dezutes. Maza ko. Kadangi ir as turiu patirties tai puokiai suprantu mama.

Viktorija der

Viktorija der portretas
Nuo to karto kaip mane mano dukra 2.5m amžiaus užrakino laiptinėje kol aš nuėjau vandens o pati liko viduje(bendrabučio tipo butas) nešiojuosi buto raktą su savimi o ne telefoną.

Zuzana

Zuzana portretas
aha,taip tai vis aukles kaltina, o kaip su tevais ?ir is vis , ko ten ryte eit i ta laiptine? Aciu Dievui, dar viskas gerai baigesi.....
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių