Quantcast

Su maisto produktais į pataisos namus bandyta įvežti dopingo

  • Teksto dydis:

Draudžiamus daiktus – mobiliuosius telefonus ir, kaip įtariama, anabolinius steroidus – į Marijampolės pataisos namų teritoriją buvo bandyta įvežti su maisto produktais.

Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai, turėdami informacijos dėl draudžiamų daiktų patekimo į Marijampolės pataisos namų teritoriją, patikrino krovininį automobilį, vežusį maisto produktus į nuteistųjų parduotuvę.

Patikrinimo metu vienoje iš sukrautų maisto produktų palečių rastas suvyniotas polietileninis krepšys, jame buvo nuteistiesiems skirti draudžiami daiktai.

Pareigūnai aptiko dešimt mobiliojo ryšio telefonų bei neaiškios kilmės tabletes, kaip manoma, – anabolinius steroidus, trečiadienį pranešė Kalėjimų departamentas.

Telefonų ir tablečių bendra vertė gali siekti iki 6 tūkst. eurų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo tam tikrų dopingo medžiagų kontrolės įstatyme nurodytomis medžiagomis turint tikslą jas platinti.

Krovininio automobilio vairuotojui įteiktas pranešimas apie įtarimą. Tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūros prokuroras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių