Quantcast

Su įkalčiais sulaikė vagišius: gal šie daiktai iš rūsių ir garažų jūsų?

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai prieš keletą savaičių sulaikė du vyrus, įtariamus sistemiškai vykdžiusius vagystes iš daugiabučių rūsių ir garažų Kauno mieste.

Kriminalistams surengus pasalą, ankstyvą spalio 7 d. rytą, nusikaltėliai įkliuvo su įkalčiais iškart po to, kai apvogė keturis gyvenamųjų namų rūsius.

Automobilyje pas vyrus buvo rasti nusikaltimo metu pavogti daiktai. Atlikus kratas gyvenamosiose vietose ir garaže, kur buvo laikomi vagysčių metu pasisavinti daiktai, rasti statybiniai įrankiai, dviračiai, alkoholis ir netgi konservuotos daržovės. Ilgapirščiai šlavė viską, ką rasdavo gyventojų rūsiuose.

Dviems sulaikytiems įtariamiesiems, 35 ir 40 metų amžiaus vyrams, paskirta kardomoji priemonė – suėmimas.

Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Kauno pareigūnai taip pat siekia nustatyti rastų daiktų savininkus. Tad asmenis, atpažinusius savo daiktus, ar žinančius, kam jie priklauso, policija prašo kreiptis telefonu 8 37 303 140, 8 37 303 576 arba el. paštu eimantas.mazeika@policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anastasijai

Anastasijai portretas
Jau iš Emmos tapai Anastasija? O verslas nelabai pelningas, tiesa?

Dainava Kaunas

Dainava Kaunas portretas
Prieš metus iš sandėliuko pavogė dviratį. Galbūt šita pati kompanija? Deja nematau savo dviračio nuotraukose.. tai matyt realizavo

liudas

liudas portretas
blt,o aš vis galvoju kur mano agurkai dingsta
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių