Quantcast

STT: areštuotas kone pusę milijono siekiantis bankroto administratorės turtas

  • Teksto dydis:

Ikiteisminį tyrimą dėl galimo bankroto administratorės kyšininkavimo atliekanti Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) areštavo daugiau kaip pusę milijono eurų jos turto, penktadienį pranešė STT.

STT Kauno valdyboje atliekant ikiteisminį tyrimą dėl galimos prekybos poveikiu ir kyšininkavimo, areštuotas įtariamosios bankroto administratorės R. T. didelės vertės turtas.

BNS žiniomis, minėtomis nusikalstamomis veikomis įtariama bankroto administratorė Raisa Trimailienė, vykdžiusi veiklą Vilniuje. Ji kovą sulaikyta STT Kauno valdyboje atliekamame ikiteisminiame tyrime.

Bankroto administratorė įtariama, kad už 14 tūkst. eurų atlygį pažadėjo bankrutuojančios įmonės buvusiam direktoriui palankiai baigti bankroto procedūrą ir dalį kyšio iš jo priėmė.

Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimų skyriaus prokuroro sprendimu areštuoti per kratas rasti įtariamosios grynieji pinigai, jų vertė viršija 560 tūkst. eurų, taip pat R. Trimailienei nuosavybės teise priklausantys nekilnojamojo turto objektai Lietuvoje ir užsienyje, jų bendra vertė – didesnė nei 144 tūkst. eurų.

STT sako, kad jau ir anksčiau yra ne kartą nustačiusi korupcijos rizikos veiksnių bankroto administravimo srityje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių