Quantcast

Kraupi avarija Kaune: girto vyro vairuojama „Audi“ rėžėsi į šviesoforą, žuvo keleivis

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakarą Kaune pasipylė eismo nelaimės. Praėjus kelioms valandoms po skaudžios nelaimės Garliavoje, A. Baranausko gatvėje girtas vairuotojas sukėlė tragišką avariją. Jos metu žuvo jaunas keleivis. 

Kauno policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad 22.11 val. gautas pranešimas dėl eismo nelaimės A. Baranausko g., netoli prekybos centro „Šilas“.

Pareigūnų duomenimis, 21-erių vyro vairuojamas automobilis „Audi A4“ rėžėsi į šviesoforą. Po smūgio lengvasis automobilis liko visiškai sumaitotas.

Į incidento vietą nedelsiant suvažiavo tarnybos – pareigūnai, ugniagesiai ir medikai.

Skaudžiausia tai, kad eismo nelaimės metu žuvo keleivio vietoje sėdėjęs 21-erių vyras. Medikai vietoje konstatavo jo mirtį. 

„Audi“ vairuotojas, kuriam pareigūnai nustatė 1,09 promilės girtumą, ir dar vienas 21-erių keleivis sužaloti. Medikai jiems suteikė pirminę pagalbą vietoje ir, tikėtina, gabens į gydymo įstaigą.

„Kauno dienos“ skaitytojo nuotr.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, pareigūnai aiškinasi avarijos aplinkybes.


Šiame straipsnyje: avarija LTeismo nelaimėrėžėsi į kelio ženkląavarija Kaune

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Che, budulis neįstengė BMW nusipirkt... džiaukimės, nes pasekmės būtų DAR žiauresnės.

Šiaip sau..

Šiaip sau.. portretas
Demokratija,nėra blaivyklų,nėra nuovadų,nėra gydymo nuo alkocholizmo,nieko nėra,yra demokratija.Bet šitie nepraustaburniai kitokios kalbos kaip bizūno,niekada nesupras,čia ir yra ta iškreiptai suprantama naujos kartos demokratija,kada viskas galima,atsakomybės jokios,jeigu kas tai turtingi tėvai išpirks.Valio,tikriausiai kitaip ir nebus,niekada nebūna taip kaip buvo,reikia kaip bezdžionėm mėgdžioti Europą,dar reikia pasprogdinti,mokyklose pašaudyti,peiliais pabadyti,geltonom liemenėm apsivilkti,ir dar daug ko reikia,kad bent dalinai demokratiški atrodytume,nes labai jau lėtai vejamės Europines-Amerikines tradicijas.Tad skubėkim bent girti automobiliais daužytis,gal iš mūsų kiti ims mokytis,gal čia viena iš tų naujųjų vertybių......

Močiutė

Močiutė portretas
kaip neatidžiai skaitote, su Garliava ir Šilu Kaune, viskas gerai parašyta, perskaitykit atidžiai. Kas į sibirą siūlot, taigi pas mus jo nėra, toliausiai yra žemaitijos ir Druskininkų apylinkės. Nepriklausomybės laikais? Sakote taip nebuvo, taigi dabar gyvenam nepriklausomu laikmečiu, kas ką nori, tas tą daro. Naujojo šiuolaikiško auklėjimo pasekmės jauniems tėveliams, šienauja neatsakingą, palaidūnišką, vėjavaikišką gyvenimą, vos tik prasidėjusį. Užuojauta tėvams.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių