Quantcast

Spūstyje nepanorusius stovėti vairuotojus pasitiko policijos pareigūnai

  • Teksto dydis:

Šįryt Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai Savanorių prospekte vykdė priemonę, skirtą piko metu grubiai Kelių eismo taisykles (KET) pažeidžiantiems vairuotojams nustatyti ir jų daromiems pažeidimams užkardyti.

Ankstyvą ketvirtadienio rytą Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos pareigūnų vykdytos priemonės metu viso išaiškinta net 14 vairuotojų, nesilaikiusių taisyklių.

Jiems buvo surašyti administracinių nusižengimų protokolai. Vairuotojams gresia baudos iki 90 eurų. Pareigūnai taip pat nustatė, jog vienas vairuotojas, kuris bandė apvažiuoti susidariusią spūstį pažeisdamas KET, neturi teisės vairuoti transporto priemonės.

Kaip rašoma Kauno apskr. VPK pranešime, šis vairuotojas atsakys ne tik dėl kelio ženklų reikalavimo nesilaikymo, bet ir dėl transporto priemonės vairavimo neturint teisės vairuoti. Vairuotojui gresia bauda iki 450 eurų.

„Tokie vairuotojai rodo nepagarbą kitiems eismo dalyviams, kurie laikosi KET ir nesukelia pavojaus aplink esantiems asmenims. Taip pat atkreipiame dėmesį, kad ir toliau organizuosime tokias priemones, jog nustatyti ir užkardyti grubius vairuotojų daromus KET pažeidimus būtent piko metu“,- sakė Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ot gerai

Ot gerai portretas
Nu patys kalti esat virsijat leistina greiti lendat y kitas juostas naglai jokio kulturingumo kaip sake vienas skubat pas bobele bet ta bobele jau kaimyns kelis kartus uz jus patvarke tai ko lekiat. Supratingumo reik ir greicio leistino laikytis nebus spusciu dideliu paziurekit mokomuosius filmus apie spustis bet kas cia is jusu ziures pofig jum. Peace

888

888 portretas
Policija pagaidino skubancius .. turbut pas bobele bego ...daba nenusipirks preziku uz 90 €

Geras grobis

Geras grobis portretas
sveikinu angelus:))))
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių