Quantcast

Specialiosios tarnybos: pirmoji Kalėdų diena Kaune – be didelių nelaimių

  • Teksto dydis:

Pirmoji Kalėdų diena Kaune praėjo gana ramiai. Anot medikų, policijos ir ugniagesių atstovų, didelių nelaimių neužfiksuota. 

Policijos atstovai teigė, kad gruodžio 25-ąją ir naktį iš šeštadienio į sekmadienį buvo gana ramu.

Jiems antrino ir Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties medikai. 

„Apšalusių ir sušalusių neturėjome. Girti daug iš namų nejudėjo. Neblaivių ir asmenų, kuriems sutriko virškinimo veikla arba širdies ritmas, buvo nemažai. Buitinių pasibarimų ir kivirčų buvo, bet išskirtinių įvykių nepasitaikė“, – sakė Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties atstovė.

Anot jos, vienas nelaimėlis sušalo gruodžio 24 rytą. Jis žmonių buvo rastas tarp 8 – 9 ryto. Maždaug 40 metų vyras buvo pargriuvęs ir sušalęs. 

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovas teigė, kad Kalėdų dieną Kaune ir Kauno rajone buvo pakankamai ramu. „Degė kelios mašinos. Taip pat važiavome į prekybos centrą „Iki“, esantį Žemaičių plente, nes ant rampos degė paletės. Niekas nenukentėjo, greitai buvo užgesinta“, – sakė ugniagesių gelbėtojų atstovas.

Pranešimas apie degantį „Iki“ parduotuvės sandėlį buvo gautas 16.51 val. Degė keturios medinės paletės.

Portalas jau rašė, kad šeštadienio vakarą važiuojant iš Savanorių prospekto į autostradą Klaipėdos link užsidegė automobilis. Netrukus atvykę ugniagesiai atvira liepsna degusį automobilį užgesino.

Taip pat buvo skelbta, kad Kauno Rotušės aikštėje šeštadienį sutrikus kalėdinės eglės papuošimų elektros instaliacijai, pasirodė dūmai. 

Dviejose vietose kibirkščiavo kalėdinių dekoracijų laidai. Laikinai buvo aptverta Rotušės aikštės teritorija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių