Quantcast

Šokiruojantis detektyvas: nuo greitosios medikų pabėgęs pacientas rastas tik po kelių valandų

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakare Kauno specialiosios tarnybos ne vieną valandą ieškojo galimai nuo dar vieno Kauno tilto nukritusio žmogaus.

Kaip pranešama Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje, tądien 18.19 val. sulaukta neeilinio pagalbos šauksmo iš greitosios pagalbos medikų. Jie teigė, kad reikia pagalbos surasti ką tik iš jų automobilio A. Juozapavičiaus prospekte – Panemunės tilto prieigose pasišalinusio paciento, kuris buvo pervežamas iš vienos ligoninės į kitą. Ir panašu, kad neatsitiktinai tai padarė būtent šioje vietoje, nes turėjo suicidinių minčių.

Tokį patį pagalbos šauksmą, anot Kauno policijos atstovės, tą vakarą gavo ir jos kolegos, kurie galiausiai minėtą penktą dešimtį pradėjusį asmenį ir surado. Tačiau tik už kelių valandų.

O iki to laiko ugniagesiai gelbėtojai gerą valandą atliko žvalgybą prie Panemunės tilto, ties kuriuo, panašu, kad greitosios automobiliui sustojus prie užsidegusios raudonos šviesoforo akies, viskas ir įvyko.

Anot policijos atstovės, bėglys apie 22 val. buvo rastas savo namuose Dainavos mikrorajone. Ir į specifinės paskirties ligoninę, į kurią vežant jis ir pabėgo iš greitosios medikų automobilio, jį jau pristatė policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Chi

Chi portretas
Įvardinta kaip specialios paskirties ligoninė, tai gal vežė į psichiatrinę ir žmogelis nėrė lauk iš mašinos. Kam reikėjo jo ieškoti ir pagriebus išvežti vėl, jei žmogus jau namie? Ryškiai persistengiame..

ystaymus paskaitai tai dar ne tokios mintys uzpuola

ystaymus paskaitai tai dar ne tokios mintys uzpuola portretas
gerai ka musu gerbiama prokurore pasiule PRIVERSTINI MEDIKAMENTINI GYDIMA KITAIP MASTANTIEMS

Psichol.

Psichol. portretas
Jeigu ligonį vežė ,tai kaip ligonis galėjo pabėgti iš greitosios . Ligomis juk neturi tiek sveikatos, kad galėtų bėgti.Matomai buvo ne ligonis o sveiką žmogų vežė.. Įdomus atvėjis.Galėtu žurnalistai pasidomėti.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių