Quantcast

Smūgis narkotikų tinklui: vienas kaltinamasis už grotų praleis 25 metus

  • Teksto dydis:

Kauno apygardos teismas dėl disponavimo labai dideliu narkotinių medžiagų kiekiu trečiadienį nuteisė asmenų grupę, vienam nuteistųjų subendrinus nuosprendžius skirta 25 metų laisvės atėmimo bausmė.

Asmenų grupė kaltinta tuo, kad 2017 metais turėdama tikslą platinti, neteisėtai įgijo, laikė ir gabeno labai didelį kiekį narkotinių ir dopingo medžiagų, sakoma ketvirtadienį išplatintame teismo pranešime.

Kaltinamųjų suole atsidūrė du vyrai, šiuo metu atliekantys laisvės atėmimo bausmę, bei vieno iš jų sutuoktinė.

Dar vienas asmuo dalyvavęs nusikalstamoje veikloje nebuvo nustatytas.

Tyrimo metu nustatyta, kad šiuo metu laisvės atėmimo bausmę atliekantys vyrai sukūrė nusikalstamos veiklos planą, paskirstė užduotis ir davė konkrečius nurodymus.

Teismas nustatė, kad iš nenustatyto asmens draudžiamas medžiagas perėmusi sutuoktinė jas į Kybartų pataisos namus atgabeno paslėpusi kūno ertmėse.

Pataisos namuose patikrinus moterį, nelegalios medžiagos buvo surastos ir išimtos.

Sutuoktinei skirta trijų metų laisvės atėmimo bausmė, bausmės vykdymą atidedant dviem metams.

Vienas iš vyrų buvo nuteistas kalėti 3 metus, o ją subendrinus su šiuo metu atliekama bausme, jam skirta galutinė trylikos metų laisvės atėmimo bausmė.

Kitas vyras nubaustas dešimties metų laisvės atėmimo bausme. Šią bausmę subendrinus su šiuo metu atliekama bausme, jam skirta galutinė dvidešimt penkių metų laisvės atėmimo bausmė.

Teismas, skirdamas bausmes, taip pat atsižvelgė į tai, kad nebuvo nustatyti organizuotos grupės požymiai, kad veikos nutrūko pasikėsinimo stadijoje.

Nuosprendis per 20 dienų gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui per Kauno apygardos teismą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
CHE: "1Smūgis narkotikų tinklui: vienas kaltinamasis už grotų praleis 25 metus" - JOKIO ten smūgio, ir JOKIŲ 25 metų, tai TIK aukso kasyklos advokatams (o ir - teisėjams), jau po 5 metų toks ir vėl galės pradėt 'darbą'. Taip kad: REIKIA referendumu priimt įstatymą, kad visiems. kurių bausmė ilgesnė nei 15 metų, jas reikia pakeist į 'išardymą' organais, tokie savo galo galės galės laukt ir su ligota širdele ar inkstais.

...vienas vyras...antras vyrelis..

...vienas  vyras...antras  vyrelis.. portretas
trecia sutuoktine, ketvirtas pabego....visi nuteisti ir dar bus teisiami, jei nores gales skustis ...... lietuviskos teisesmaukos isvados ..nei pavardziu ,nei ka veze,ka nese ,kur platino ,kiek lietuviu isnuodijo ......nieko absoliuciai ...tai gal nieko ir nera ..cia tik teisesmaukiniu mafijos ,,,,antis,,,, neva ziurekit kaip mes dirbam
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių