Quantcast

Pas pacientą skubėjusį greitosios ekipažą sustabdė į jį rėžęsis „Seat“

  • Teksto dydis:

Pirmadienį perpiet medikų pagalbos prireikė vienai iš greitosios medicinos pagalbos stoties ekipažo narių. Skubėję pas ligonį medikai pakliuvo į avariją. Pramonės prospekte į greitosios medicinos pagalbos automobilį trenkėsi lengvasis automobilis „Seat“. 82-ejų metų jo vairuotojas išvežtas į ligoninę, paramedikei pakako vietoje suteiktos kolegų pagalbos. 

Įvykio liudininkų užfiksuotose nuotraukose matyti, kad „Seat“ trenkėsi į 61-erių metų vyro vairuojamą greitosios automobilio dešinį priekinį šoną. 

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas portalui kauno.diena.lt patikslino, kad įvykis užfiksuotas 12.33 val.

Paramedikė, pareigūnų duomenimis, sužalota nesunkiai, tačiau nukentėjusį „Seat“ vairuotoją nuspręsta vežti į ligoninę.

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija“ Kaune nuotr.

Pirminiais policijos duomenimis, greitosios ekipažas skubėjo su įjungtais švyturėliais.

Dėl nelaimės ėmė strigti eismas, pro šalį vykę vairuotojai turėjo apsišarvuoti kantrybe.


Šiame straipsnyje: greitojiavarijasužalotas žmogusgreitoji medicinos pagalbaLNK1avarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

RJ

RJ portretas
Reikia nors keletos per menesi reidu su ijungtais signalais. Tiesiog 80% vairuotoju, nezino kaip elgtis pamacius automobili su signalais. Tik prievarta musiski vairuotoja pastatys i vieta.

AS manau

AS manau portretas
Negersesni ir pestieji.Jei pravaziavus automobiliui ir isijungus raudonam nepazvelgia ,kad salia masina ,o puola i pereja.Vienas automobilis buvo tempiamas ,osi atsireme i trosa.Kur taip skubeti? Juk spesi i kapus,apsizvalgyk pries einant i pereja.

Vairuotojai-tai kaip iš durnyno paimti

Vairuotojai-tai kaip iš durnyno paimti portretas
Nei jie girdi sirenų, kadangi garsiai klauso radijos, nei jie mato ženklus, nei šviesoforų. Važiuoja kaip liaudis sako NA- Ū-CHAT. Bile važiuot, o kad vapščie priplauke tai siaubas. Ar bent jau jie mato pėsčiuosius prie perėjos, arba jau einančius per perėją, nieko jie nemato, tik spaudžia gazą ir pirmyn, o jiem visi turi duoti kelią, nes jie iš durnyno ir jie neprognozuojami. Tai tokie dabartiniai lengvų mašinų vairuotojai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių