Quantcast

„Skraidančių“ vairuotojų Kalėdos Kaune: mieste greitį viršijo daugiau nei dvigubai

  • Teksto dydis:

Visas šventines dienas policijos pareigūnai visoje šalyje vykdo priemones, kuriomis siekiama užkardyti Kelių eismo pažeidimus. Kaune pareigūnams įkliuvo ne tik neblaivūs vairuotojai, bet ir tie, kurie mieste lėkė daugiau nei 100 km/val. greičiu.

Kauno kelių policijos patruliai įvairiose vietose surengė reidus. Vienų priemonių metu tikrintas vairuotojų blaivumas. Vien pirmąją Kalėdų dieną policininkai sustabdė aštuonis neblaivius vairuotojus. Dar šeši neturėjo teisės vairuoti. Visiems pažeidėjams surašyti administracinių nusižengimų protokolai, tad teks sumokėti baudas.

Antrąją Kalėdų dieną patruliai vėl išsirikiavo Kauno gatvėse. Iš pradžių tikrinta, kokiu greičiu vairuotojai važinėja miesto gatvėse. Per kelias valandas pareigūnams įkliuvo ne vienas vairuotojas, kuris leistiną greitį viršijo maždaug 10-20 km/val. Tačiau greičio matuoklis parodė ir didesnių nusižengimų. Kauno policijai įkliuvo ir ne vienas vairuotojas, leistiną greitį viršijęs daugiau nei dvigubai.

Kauno kelių policijos pareigūnai portalui kauno.diena.lt sakė, kad per kelias valandas, kuomet buvo tikrintas automobilių greitis, vairuotojai skriejo ir 99 km/val, ir 103 km/val. greičiu. Šios priemonės rekordininkas (gimęs 1998 m.) važiavo net 115 km/val. greičiu, nors mieste galima važiuoti vos 50 km/val. greičiu. 

Dar vienas vairuotojas greitį viršijo daugiau kaip 40 km/val., aštuoni vairuotojai – daugiau kaip 30 km/val. ir dar trys vairuotojai viršijo nustatytą greitį daugiau kaip 20 km/val.

Pareigūnai greitį matavo Karaliaus Mindaugo prospekte ir Ateities plente.

Kauno policijos nuotr.

Didžiausias užfiksuotas leistino greičio viršijimas ne gyvenvietėje užfiksuotas kelyje Kaunas – Jurbarkas- Šilutė – Klaipėda. Vairuotojas (gim. 1994 m.) nustatytą leistiną 90 km/val. greitį, važiuodamas 169 km/val. greičiu.

Kelių policija darbų dar nebaigė. Dar įvairiose Kauno regiono vietose bus tikrinamas vairuotojų blaivumas. Tad siekiant padidinti saugumą keliuose ir išvengti baudų, alkoholio vartoję vairuotojai turėtų verčiau rinktis nevairuoti ir namus pasiekti kitais būdais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ministre

Ministre portretas
Policininkams privalo kelti algas- eilinis pradedantis pareigunas turi gauti nors 1200€ i rankas!

B. B. d.

B. B. d.  portretas
Policija, negi nesugebat paduchinti tu psychu-lakūnų??? Reik tokiems iiipist bauda už esamo kledaro kaina+ atimt teisės 3metams+ tegu debylai eina privalomai laikyt KET iš naujo. Manau velnių iš kart sumažės

T

T portretas
Teisingai,reikia baust tuos kaimo durnelius ypac kurie laksto su tom atpigusiom audi A6,jau dabar gali nusiprkrkt uz 1000€ ir dar maziau tai jie su tais lauzais neissitenka keli ir vaidina kad yra lopai,cia tas labai aktualu dzukijos ir suvalkijos regijonam.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių