Quantcast

Skandalingajam „skaistuoliui“, užkluptam su nauja galima auka, surengtas linčo teismas

Belaukiant, kol bus paskelbtas teismo verdiktas vienoje iš trijų šiuo metu Kauno apylinkės teismą pasiekusių ir toliau nepilnametes kaunietes tvirkinančio televizijos „žvaigždės“ Algimanto Ulvido bylų, pirmadienio pavakarę jam linčo teismą surengė, pirminiais duomenimis, vienos iš nukentėjusiųjų tėvas. Šis vaizdo įrašas paviešintas ir internete.

Grandininė reakcija

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo šio įvykio liudytojas, pirmadienį, apie 18.30 val., atvykęs į prie Kauno prekybos miestelio „Urmas“ esančią „Circle K“ degalinę, jis pamatė sumuštą A. Ulvidą, kurį atpažino iš žiniasklaidoje – publikacijose apie nesibaigiančias jo bylas dėl nepilnamečių tvirkinimo skelbtų nuotraukų.

A. Ulvidą, kurio nosis buvo sugurinta, jis pamatė jau degalinės viduje. Kartu su sumuštuoju buvo ir apie dvylikos metų mergaitė bei jos draugės tėvai.

LNK reportažas:

 

 

Iš pastarųjų pasakojimo liudytojas teigė supratęs, kad "dvylikametės" draugės tėvas atpažino A. Ulvidą, nes jo dukra yra ar buvo tarp nukentėjusiųjų vienoje iš A. Ulvido bylų. Kaip jau rašyta, pirmoji iš jų pasiekė net Aukščiausiąjį Teismą, kurio septynių teisėjų kolegija dar kartą konstatavo, kad A. Ulvido šokiai mažametėms bei nepilnametėms, nusivežus jas į nuošalesnes vietas ir nusimovus kelnes, yra nusikaltimas.

Lietuvoje nebaudžiami siautėja vaikų tvirkintojai!!! Dalinkitės apsaugokit savo vaikus!!!

Vienos iš nukentėjusiųjų tėvo nervai pirmadienį vakare neišlaikė, pamačius A. Ulvido automobilyje dukters draugę. Ir jis buvo jėga ištrauktas laukan, sumuštas bei, padedant degalinės darbuotojoms, užrakintas jos patalpose belaukiant sulaikiusiojo A. Ulvidą iškviestos policijos.

Būtent tuo metu, sprendžiant iš visa tai įamžinusio liudytojo pasakojimo, jis ir atvažiavo į šią degalinę. Ir sukrėstas to, ką išvydo, netrukus pasidalijo savo įrašu su draugu. „Žiūrėk, tas iškrypėlis gavo pagal nuopelnus!“ – toks jo prierašas lydėjo draugui persiųstą vaizdo įrašą. Na, o draugas, savo ruožtu, pasidalijo šiuo įrašu internete jau su savo prierašu: „Lietuvoje nebaudžiami siautėja vaikų tvirkintojai!!! Dalinkitės apsaugokit savo vaikus!!!“

„Kauno dienos“ skaitytojo vaizdo įrašas

Policija sprendimo dar nepriėmė

Kauno policijos atstovė šiandien portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad pirmadienį, apie 18.30 val., Pramonės prospekto degalinėje buvo pastebėtas automobilis „Ford“, kurio vairuotojas, gimęs 1975 m., buvo čia atvykęs su nepilnamete, gimusia 2007 m. Šis vairuotojas gerai žinomas policijai ir yra teistas. Jį atpažinęs asmuo, gimęs 1981 m., šiam vairuotojui trenkė, jį sulaikė ir iškvietė policiją. Nukentėjusysis su pareigūnų palyda buvo pristatytas į gydymo įstaigą, tačiau sulaikytas nebuvo.

Anot policijos atstovės, antradienio ryte dar vyko šio įvykio aplinkybių patikslinimas ne tik dėl galimo viešosios tvarkos pažeidimo, bet ir dėl jaunesnio negu šešiolikos metų asmens tvirkinimo. T.y. įtarimai gali būti pareikšti ir pačiam A. Ulvidui, kuris kol kas pretenzijų dėl patirto smurto nepareiškė, tačiau jis dar nebuvo ir apklaustas.

Likimo ironija, bet pirmadienį po pietų Kauno apylinkės teisme pagaliau įvyko baigiamosios kalbos vienoje iš šiuo metu ten esančių trijų A. Ulvido bylų, kurioje jis kaltinamas tuo pačiu – mažamečių nei nepilnamečių tvirkinimu. Prokuroras pasiūlė A. Ulvidui dvejų metų ir dešimties mėnesių įkalinimą, suimant jį teismo salėje. 

Teismas savo verdiktą skelbs balandžio pradžioje.

Kol kas galo nematyti

Minėta byla, kaip ir kita, perduota Kauno apylinkės teismui 2021-ųjų kovą su apie 700 lapų kaltinamuoju aktu, kuriame nukentėjusiomis pripažintos 25 mergaitės nuo keturiolikos iki šešiolikos metų, buvo jame įstrigusios ir dėl vienos iš A. Ulvido užgaidų – skirti jam psichiatrinę ekspertizę.

O teismo psichiatrams konstatavus, kad jis yra pakaltinamas, A. Ulvidas pareikalavo, kad į teismą dėl to būtų iškviestas pasiaiškinti ir tai nustatęs Valstybinės teismo psichiatrijos tarnybos Utenos teismo ekspertinio skyriaus specialistas.

Sausio pabaigoje Kauno apylinkės teismui buvo perduota dar viena A. Ulvido, kurio veidas pastaruoju metu vėl ėmė dažnai šmėžuoti televizoriaus ekrane, byla dėl jaunesnių negu šešiolikos metų mergaičių tvirkinimo.

Joje – vienuolika nukentėjusiųjų. Didžioji dauguma jų bylon sugulusių įvykių, vykusių nuo 2021-ųjų vasaros iki 2022-ųjų pavasario, metu buvo dvylikos-trylikos metų.

Jas A. Ulvidas taip pat vežėsi į pakaunės pamiškes, kur nuogas joms šokdavo.

Šis ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas, gavus vienos iš šių mergaičių mamos pareiškimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sprendimas yra

Sprendimas yra portretas
Visam mieste , o gal ir šaly , išplatinti šito gyvulio nuotraukas su pastaba apie jo pavojingumą , ant tvorų , skelbimų lentų , mokyklose , darželiuose , universitetuose , bažnyčiose , miesto ekranuose , VISUR VISUR VISUR .....

Onutė

Onutė portretas
Užmušti lazdomis iškrypėlį prakeiktą.

Nesuprantu aš tų nepilnamečių.

Nesuprantu aš tų nepilnamečių. portretas
Net 12 metų yra pakankamai daug, kad suprasti, kad čia kažkas negerai, kai suaugęs dėdė į savo mašiną kviečia. Net paauglių filmuose ir serialuose visa tai parodoma ganėtinai atvirai. Ir vis tiek lenda prie tokių iškrypėlių. Kažkas negerai ne tik su teisėsauga, bet ir su pačiais vaikais.
VISI KOMENTARAI 150

Galerijos

Daugiau straipsnių